reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Ja mam tak samo, jak zacznie siedzieć to biorę typową spacerówkę, a jak mi się nie spodoba to kupię nową.
Netka to my szczepimy pentaximem to też ta skojarzona, a dzisiaj oprócz pentaxa i pneumo miałyśmy jeszcze jakieś coś, ostatnią dawkę nie wiem czy nie na żółtaczkę,ale pewności nie mam nazywało się to przeciw WZW typu B :-)

A spacerówka, którą mam dostać to to cośSpacerówka TFK Buggster SL Limited Edition (2575622767) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czerwony w czarne plamki

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Łu matę uwielbia,potrafi 2h tam leżeć i rozrabiać,później przyśnie na trochę i dalej szaleć w rupieciarni. Netka dla mnie ważne, ze za darmo ;-)A powiem Ci, że miałam przyjemność ją prowadzić kilka razy jak byliśmy na wakacjach w Egipcie i naprawdę rewelka, jeździ świetnie i prawie nie wazy - tzn.wtedy jeszcze jeździła, a teraz to zobaczę co i jak bo wiadomo,ze tę drugą spacerówkę się więcej użytkuje niż ten pierwszy wózek najwyżej po chrzcinach się w coś zainwestuje :-).
Powiedzcie mi, czy Wy w takie upały wychodzicie z dzieckiem na dwór? Bo my siedzimy w domu i zastanawiam się czy aby błędu nie robię inie wyjść z nią gdzieś w zacienione miejsce.

Ciekawe jak się Fifki czują?

Ostatnia edycja:
Fasolka ważne że prowadzi się dobrze chociaż mnie te 3 kołowce nie wyglądają na takie ale nie miałam okazji użytkować. Ten co kupiliśmy też się fajnie prowadzi. My w takie upały to albo z rana koło 9 na godzinkę a potem po 17 dopiero i do kąpieli. Ale dziś nie pójdę bo czekam na gości. Moja do maty się przyzwyczaić musi ale ogólnie jej się podoba :-)

Ja dzisiaj nie idę, bo jest duszno, a Łucja po tej szczepionce lepiej niech siedzi w domu.
Chcecie zobaczyć słońce z bliska?
Nie chcecie? i tak wam pokażę :)
kiedy_saoace_byao_maaym_dzieckiem.JPG

Ostatnia edycja:
Siemano

Necia super że chrzciny się udały! A Gosieńka wyglądała cudnie :tak: :* my mamy za 2tyg i już się boję :szok: a rzeczy extra! Teściowa jak teściowa, nie przejmuj się :* mnie moja tak wqrwia i ostatnio tak wqrwiła że nawet na nią nie patrze :sorry2: suka.. eh

Fasolka szczepienie to armagedon jak pomyślę o następnym to słabo mi się robi :dry: Oby Łucja dobrze zniosła i nie było żadnych objawów!

Kwiatuszek głowa do góry! Wiem że trudno co do cieszyć się z czyjejś ciąży.. doczekasz się i Ty Kochana :* co do banku spermy to ja się nie wypowiadam bo nie wiem co to jest starać się o dziecko. Jeżeli nie miałabym żadnych szans na dziecko jak w przypadku Twoich znajomych to może i bym brała to pod uwagę. Pragnienie dziecka jest bardzo silne, silniejsze niż cokolwiek.

Miq biedna Ty w te upały uff.. ja pamiętam końcówkę mojej ciąży i nazwię to jako ARMAGEDON :-D myślałam że umrę w te upały więc łącze się z Tobą w bólu.. ale jeszcze trochę i będzie po wszystkim! :-)

Żonko jak się czujecie z Konradem? Mam nadzieję że już ok :*

Sleep Ty wariatko jedna :-D masz już te swoje wizytówki? Bo jestem ciekawa jak to wygląda i czekam na foto

Lasencje moje.. szczepiłyście swoich szkrabów na coś dodatkowego? Czyt rotawirusy, pnemokoki itd? Bo ja się zastanawiam..

ja pneumokoki ma za free z racji wcześniactwa, cały czas dumam nad rota, a czas nagli :/

Moja dziewczyna przechodzi samą siebie, szarpie body, żeby wsadzić je do buzi i już kilka razy je w kroku od tego szarpania rozpięła, tylko czekam,aż się rozbierze

Ostatnia edycja:
reklama
ja podobnie na pneumokoki bo za darmo a na rotę nie mam zamiaru szczepić. Szczepionka chroni przed 5 szczepami a jest ich 750 a tania ta szczepionka nie jest

natuś dziękujemy :) ładniejsze fotki będę miała w tym tygodniu jak płytę od fotografa dostanę :) jakoś przeżyjecie;)

Do góry