Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko, że te kalkulatory sprawdzają się niestety tylko na samym początku przy niskich liczbach. Przy wysokich nie podawaja się aż tak szybko.![]()
Kalkulator Beta HCG: Oblicz Normy HCG w CiÄży
Kalkulator beta hCG â tym narzÄdziem sprawdzisz przyrost hormonu Beta HCG i dowiesz siÄ, czy ciÄża rozwija siÄ prawidÅowo i w którym tygodniu ciÄży jesteÅ.plodnosc.pl
A w którym jesteś tygodniu ciąży?Cześć Dziewczyny,
Jak myślicie, czy jeśli 47 godzin temu beta wynosiła 30242 a teraz 37183 to jest to wystarczające czy za mało?
To USG bylo 2 dni temu? Jeśli tak, to te wyniki mi by odebrały nadzieję, że przesunęła się owulacja i ciąża jest młodsza.Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Robiłam betę na zlecenie lekarki. Niestety mocno przesunęła mi się owulacja i na USG było widać tylko pęcherzyk...