reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wzrost i waga naszych pociech !!

A więc dziś po szczepieniu: Julka waga 7900 g i wzrost 77 cm:-D

Mea moja jak piła mleko AR to też przybierała jak szalona:eek:ale jak przestała ulewać i przeszła na normalne to już tak nie przybiera:laugh2:

reklama
dziewczyny, zaczynam wpadać w jakąś schizkę ;-) moja Zosia przy Waszych dzieciaczkach to maleństwo (przy skończonych 6 m-cach miała 66 cm i 7450 g), choć i ja i tatuś do niskich nie należymy... tylko obwód główki ma porównywalny, ale ten wymiar to akurat od początku był duży.

Kora nie przejmuj sie ..widać taka jej uroda :) Jak lekarz nie widzi nic niepokojącego to ja bym się nie martwiła!
Acha no i jeszcze dziewczyny pisały że jeżeli na siatkach centylowych równo leci to też jest dobrze..sprawdzałaś?

dziewczyny, zaczynam wpadać w jakąś schizkę ;-) moja Zosia przy Waszych dzieciaczkach to maleństwo (przy skończonych 6 m-cach miała 66 cm i 7450 g), choć i ja i tatuś do niskich nie należymy... tylko obwód główki ma porównywalny, ale ten wymiar to akurat od początku był duży.

Wagę macie ok:-D, a wzrost, moja od urodzenia miała 57 cm więc sporo a u was? Z resztą my jesteśmy poza 97 centylem wzrostu więc niby za dużo:baffled:

spokojnie a ile wazyła przy urodzinach?
a podwoiła swoją wagę ?
jak lekarz nie widzi nic nie pokojącego to spokojnie...
Stas dwa tyg temu wazył 7600 a urodzeniowa jego 3050 a przy wyjsciu ze szpitala 2780g i pediatra powiedziala ze ok, bo wagę juz podwoił i teraz przybiera 500g miesiecznie a dzieci mogą 300g

reklama
PO szczepieniu wczorajszym skonczone 6 m :)
Waga- 8860g :-)
Wzrost-71 cm :-)
Głowka obw-44 cm
Klata - 45 cm

Ur. 3630 g i 57 cm

Urusł mi 14 cm :) a przybrał 5330g ;)
A mam pytanko do mam chłopaczkow ile wasze pociechy maja w pasie tak jak pępek leci ?? chcialam z Igorem porownac czekam na odp:-p dzieczynek tez mozecie napisac ale tak to chlopakow chcialam porownac ;-)

Do góry