reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Kupowałyście ostatnio jakieś zabawki dla maluszków? Bo zastanawiam sie co mogłabym kupić aby pomoc w rozwoju Oliwki. Jakaś zabawka typu bierz i kładź?

Matuś ostatnio szaleje za gąsienicą z typu zabawek edukacyjnych. Szeleści,rozciąga się,dzwoni. Myślę,że na takie bierz i kładź jest jeszcze za mały. Ale na później jest taka fajna zabawka magiczny garnek(czy jakoś tak) z fishera. Trzeba przypasować kształty,wydaje dźwięki,nazywa kształty,mruga.

Justyna a co to za gąsienica masz jakieś fotki albo link do czegoś takiego?

Już znalazłam na allegro.

Ja mam taki kojec graco ale malo uzywam ( to prezent od mojej mamy), dostalam tez takie centrum edukacyjne cos jak chodzik tylko dziecko jest w srodku otoczone zabawkami i porusza sie tylko w kolo ( troche idziotyczny ten opis) sa takie na allegro GRACO Zestaw do nauki i zabawy BABY EINSTEIN SUPER (315767218) - Aukcje internetowe Allegro nie taki ale cos w tym stylu ( ten Zyzki ma jeszcze taka opcje ze jak dziecko jest starsze i zaczyna chodzic to mozna z tego zrobic takie cos ze dziecko to pcha i sie podpiera (kolejny idiotyczny opis ale coz...) wcale tego nie uzywam tam pisze ze to jest od 4 miesiecy ale ja mam watpliwosci czy to nie obciaza za bardzo kregoslupa..najchetniej bym to sprzedala , ale mama moglaby sie obrazic

Ostatnio u rehabilitantki zauwazylam ze Zuzka bardzo ladnie bawi sie pilka i kupilam jej taka miekka gumowa i to byl strzal w dziesiatke, ma tez taka pilke do rehabilitacji na ktora ja klade (ale to swietna zabawka takze dla zdrowych dzieci bardzo poprawia koordynacje ruchowa i rownowage- a ile jest smiechu jak ja na nia klade ;))) )Zuzka ma taka PIŁKA REHABILITACYJNA 65CM ZIELONA THERA BAND (317716628) - Aukcje internetowe Allegro ale sa tez tansze .polecam ( sa tez takie z uszami ale to chyba dla troche starszych dzieci)

reklama
Do góry