reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

nuska- ja zawsze bardzo staralam sie, zeby piotrus nie mial stycznosci z zadna forma przemocy. kontrolowalam zabawki, bajki oglada tylko na mini mini i tez pod moim okiem. az ktoregos dnia moj synek biegajac po podworku z patykiem wolal "zabijanie". nie mam pojecia skad to wytrzasnal ale zrozumialam, ze nie ma szans na odizolowanie go calkowicie od przemocy. poza tym mysle, ze dzieci w wieku naszych szkrabow nie odbieraja tak jak dorosli swoich zabawek. dla nas to pokonanie np. osmiornicy a dla nich to smieszna zabawa.

reklama
Iza tak to już z dziećmi jest - nie będzie miało pistoletu to będzie strzelać z patyka. Myślę że trzeba pozwolić ale kontrolować i obserwować.

Moje dziecko z tatusiem naoglądało się zabawek typu koparka, traktorek i teraz tylko, pyta "mamusiu kupisz mi tlaktolek", no więc zamówiłam te zabawki ze sklep-grene.pl i czekam na dostawę.

Zdolne to Twoje dziecko - urodziło się w marcu a już potrafi prosić o "tlaktolek". Ciekawe kiedy zacznie prosić o teleskop :baffled:

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Rzeczywiscie bystrzak.
Dziewczyny, po lewej stronie, pod avatarem, jest taki trojkat z wykrzyknikiem, ze mozna zglosic spamera.

ale ta osoba nie am suwaczka, wiec skad wiecie w jakim wieku am dziecko? chociaz mnie tez od razu smierdzialo to reklama

a Olaf jest zainteresowany pedalowaniem?

tak srednio. To znaczy...podobaja mu sie rowerki, ale jakos nie jest do nich przekonany. Probowalismy juz raz w sklepie tak go troche zachecic i nie za bardzo mu to wyszlo, no ale szkoda za taka cene nie kupic. Tym bardziej, ze mam jeszcze 10% mniej i bon 10 funtow (akurat bedzie na 'zestaw bezpieczenstwa' ;-) )

reklama
Do góry