30Agulka
Wrześniowe mamy'07
Agulka a ten kuferek tez juz dostalas?
natwoim miejscu tez bym sie wqrwila.
ma byc niby jutro i mam nadzieje, że kolejnego dnia spier.... nie będę miała przez jakąś zabawkę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agulka a ten kuferek tez juz dostalas?
natwoim miejscu tez bym sie wqrwila.

dobry pomysła tylko póxniej mi negatywa walnąAgulka, to sprzedaj ją na allegro trochę taniej i już.
za to jakie badziewie sprzedajęNiedrogie DRZEWKO ZJEŻDŻALNIA PIŁECZEK VTECH ---1251 (457705456) - Aukcje internetowe Allegro i fajne. Maciuś ma z podobnej serii żyrafę z FP PIŁECZKOWA ZJEŻDŻALNIA ŻYRAFA FISHER PRICE !!! (455612162) - Aukcje internetowe Allegro i bawi się nią już od kilku miesięcy.A ja wczoraj kupilam Angelince taka zabawke
Amazon.co.uk: VTech Discovery Tree: Toys & Games
Możesz napisać, że zabawka jest drugiego gatunku itp.dobry pomysła tylko póxniej mi negatywa walnąza to jakie badziewie sprzedaję
Wierzę. Podobny ma "wygląd" do tego wodnego świata Kubusia Puchatka, prawda Agulka?Angelince drzewko bardzo sie podoba.