reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Polecam to DREWNIANY POCIĄG ZABAWKA EDUKACYJNA EKOLOGICZNA (489047066) - Aukcje internetowe Allegro
Maciuś to ma i bardzo lubi się tym bawić. Uczy dopasowywać kształty.
Podoba mi sie..i cena jest ok. Moze sie skusze.
Justyna - ja tez myslalam o tych cymbalkach ale skoro badziewie kupie zwykle - byle kolorowe...Stas i inne bąble byly zaczarowane nimi jak bylysmy w Centrum Zabaw!
Bylam dzis w Biedronie..i nie podbaja mie sie te kolejki, garaze itp. Zreszta to rzeczywiscie dla starszych dzieci i bedzie fajne ale za rok. Podobaly mi sie tylko takie duze klocki ale zauwazylam je jak stalam juz w gigantycznej kolejce.:nerd::baffled:

reklama
Polecam to DREWNIANY POCIĄG ZABAWKA EDUKACYJNA EKOLOGICZNA (489047066) - Aukcje internetowe Allegro
Maciuś to ma i bardzo lubi się tym bawić. Uczy dopasowywać kształty.

czy takie zabawki sa tylko na allegro? u nas w dzieciecych takich raczej nie uraczysz, w hipermarketach sie nie spotkalam z takim zwyklym pociagiem :-(
ktoras pisala o cymbalkach. tez chce kupic piotrusiowi jakies zwykle na mikolaja. i do tego ksiazecze. ostatnio nic innego nie robi tylko oglada ksiazeczki i wszystko w nich pokazuje a ja musze mu mowic co to jest (czyli odwrotnie niz byc powinno :-D). ostatnio sie usmialam, bo pokazywal mi kwiatek no wiec ja mowie "kwiatuszek" a on nie i znowu to samo pokazuje. wiec ja znow "kwiatuszek"... i tak kilkanascie razy az w koncu piotrek juz taki zly dmuchnal mi w twarz :-D (jak na wiatrak). i rzeczywiscie rysunek bardziej przypominal wiatraczek niz kwiatuszek :-D:-D:-D

a tak wogole to piotrek jakby ostatnio zabawek nie zauwazal. najlepsze sa sprzety codziennego uzytku, duze plastikowe klocki i wspomniane ksiazeczki. zreszta cale dnie spedzamy raczej na wyglupach, na zabawie w chowanego i na gonieniu sie niz na edukacyjnych zabawach.

ktoras pisala o cymbalkach. tez chce kupic piotrusiowi jakies zwykle na mikolaja.
U nas cymbałki zdały egzamin przez ....2 minuty:sorry: teraz lezą w koszu z pozostałymi pierdami.. Największym zainteresowaniem cieszyła się pałeczka do grania- dopóki nie została połamana:laugh2:
Dziewczyny, jak Was podczytuje to dochodzę do wniosku, ze moje dziecko nie ma w ogóle zabawek:szok: Autentycznie nie ma stoliczków, krzesełek, kostek itp edukacyjnych bajerów. Ale przyczyna jest taka jak u Izy tzn.
cale dnie spedzamy raczej na wyglupach, na zabawie w chowanego i na gonieniu sie niz na edukacyjnych zabawach.
U nas jeszcze dochodzi pokazywanie zwierząt i czytanie książeczek a zabawki są be:eek: Może sie odmieni.
A skłamałam, mały ma pianinko , które też naśladuje zwierzęta- tez długo nie zagrzeje miejsca w rozkładzie dnia Damiana.

Pamiętacie tą kuchnie Kubusia Puchatka wczoraj przyszła i dzisiaj ją rozpakowaliśmy i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie zwróciłam uwagi że to podróbka ale to już moja wina i cóż przy montażu odpadły trzy zaczepy(dobrze że Zuzia ich nie połknęła:szok:) :wściekła/y: i są ostre krawędzie generalnie nadaje się tylko do śmieci na pewno nie dla dziecka (bez względu na wiek)
na pewno ją odeśle i wystawie negatywny komentarz ale jestem zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kuchnia kubusia puchatka z muzyką -Duża-Tanio!! (492685824) - Aukcje internetowe Allegro

KUCHNIA KUBUSIA PUCHATKA !!!!111 (492918394) - Aukcje internetowe Allegro

wiem głupia jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Pamiętacie tą kuchnie Kubusia Puchatka wczoraj przyszła i dzisiaj ją rozpakowaliśmy i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie zwróciłam uwagi że to podróbka ale to już moja wina i cóż przy montażu odpadły trzy zaczepy(dobrze że Zuzia ich nie połkneła:szok:) :wściekła/y: i są ostre krawędzie generalnie nadaje się tylko do śmieci na pewno nie dla dziecka (bez względu na wiek)
na pewno ją odeśle i wystawie negatywny komentarz ale jestem zła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kuchnia kubusia puchatka z muzyką -Duża-Tanio!! (492685824) - Aukcje internetowe Allegro

KUCHNIA KUBUSIA PUCHATKA !!!!111 (492918394) - Aukcje internetowe Allegro

wiem głupia jestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oj przestan, jak glupia. Jestes uczciwa i wierzysz w uczciwosc innych - to b.pozytywna coraz rzadsza cecha bo "liczy sie" na ile ktos jest cwany i przebiegly wrrr:crazy:
Zreszta na fotce wyglada bardzo porzadnie. Jesli mozesz odeslac odsylaj od razu!

Do góry