• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki kolejna część...

kubusiowa25

Zaciekawiona BB
Kurka wiem że marudzę ale naprawdę ja juz sama nie wiem.. Wszyscy z mojego otoczenia twierdzą że sobie coś wymyślimy z tymi zębami. .. Fakt nie wyszły jeszcze ale na bank pojawia się niebawem... Niech nie robią że mnie wariata.. po lewej stronie dziąsło z przed miesiąca, po prawej dzisiaj. Miki ma już jedynki na dole. Wyszly w 6mies obecnie 25.12 będzie miał 9 mies.

Załączniki

• rps20161223_182102.jpg
    rps20161223_182102.jpg
    100 KB · Wyświetleń: 207
reklama
Zanim ząb przebije dziaslo to trochę minie, na pewno idą te cztery górne zęby. Musisz czekać aż tak daje Ci w kość?

Mojej córci pierwsze zęby na dole wyszły jak miała 6 miesięcy płacz ból nieprzespana noce koszmar zaczął się przy górnych zębach przez dwa i pół miesięca dopóki nie wyszły wszystkie cztery mała płakała w nocy jeczala przez sen żadne maści nie pomagały była non stop maruda płaczliwa tylko nurofen pomagał na dwie godziny... podawałam w ostateczności ale butelka poszła... dzieciom trzeba pomóc bardzo cierpia przy zębach... obecnie od 6 miesięcy cudowne wesołe dziecko... kolejne zęby idą ale znacznie łagodniej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry