reklama

ząbki, ząbki.. idą ząbki!!

kugela, u nas tez z gornymi gorzej niz z dolnymi. prawa juz cala widzoczna, lewa ledwo ledwo :) wogole mi prawie nie chce spac teraz w nocy i jeczy z bolu :/ a ja od miesiaca chodze jak zombi.

reklama
she - czytalam, ze gorne sa bardziej bolesne niz dolne :baffled: Z drugiej strony istnieje teoria, ze najtrudniejszy dla dziecka jest pierwszy zabek.

Nie wiem, czy cos bedzie widac na zdjeciu ale wstawiam widok opuchnietego, "przeszklonego" dziaselka z biala kreska - moze zainteresuje to te mamy, ktore jeszcze wygladaja pierwszego kla :tak:

Ostatnia edycja:
she - czytalam, ze gorne sa bardziej bolesne niz dolne :baffled: Z drugiej strony istnieje teoria, ze najtrudniejszy dla dziecka jest pierwszy zabek.

kugela, ja slyszalam tylko ta druga teorie ale po tym co sie dzieje u nas teraz jak ida gorne, to jestem za ta pierwsza! cos mi sie obilo o uszy o bolu przy zebach "ocznych". z gornych sa juz u nas 2 jedynki i prawa dwojka i kwadraty na nastepnych - lewej dwojce i trojkach.
mam wrazenie ze z nocki na nocke jest u nas coraz gorzej. w dzien nie jest zle ale ja od miesiaca nie przespalam ciagiem wiecej niz 2-3 godziny. nawet ksiadz na koledzie mi wczoraj powiedzial ze wygladam na zmeczona i niewyspana :/
a co do gryzienia to mialam juz ta "przyjemnosc" poczuc zabki mojego synka na sutkach :/ raz mnie tak dziabnal rano ze sie na niego obrazilam, zostawialam z tatusiem i poszlam spac do innego pokoju.

she - ja od porodu przespalam tylko 2 czy 3 razy ciagiem 5 godzin. Pobudki co 2 godziny to u nas norma a bywa(lo) i co godzine. Jesli Cie to pocieszy: organizm sie przyzwyczaja. Wazne tylko aby ogolna ilosc godzin glebokiego snu sie zgadzala :tak:

Azula,Jeanta więc jak czuć to można już pogratulować :-) za killka dni wasze dzieci będa sie cieszyć już "zębnym " usmiechem :-)

My czekamy na dalsze zębolki ...w miejscu górnych 1 i 2 sa mega kwadraty ....ale jeszcze nic nie czuć pod palcem ...a dojrzeć nie mogę czy tam jakąś biała kreskę widać bo zaciska dziąsła :-p

kugela- ja po tym zdjęciu stwierdzam, że jesteśmy jeszcze daleko w lesie.
a nocki dalej z 2 pobudkami. kiedy wrócą moje przespane noce?

ja wiem, że narzekam, ale jak już przesypialiśmy całe to trochę mi nie fajnie:growl:

ja sutki też mam jakieś albo nadwrażliwe albo może już mocniej ściska, bo ząb gdzieś jednak się kluje.
w każdym bądź razie boliiii:ninja2:

reklama
Idą te ząbki idą i idą i dojść nie mogą ledwo co widać ,coś czuć ,a efekt taki odparzona doopa i nieprzespane noce.Jak kolejne też tak szły będą to chyba mnie wywiozą:crazy::rofl2:.No i jeszcze je co kot napłakał:eek::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry