reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No Duska to jak sie spotkacie z Noemi to szanse beda prawie wyrownane jak zaczniecie sie przypadkiem gryzc

patrycja24berlin
Mam nadzieje jednak ze grzecznie beda sie bawic-chociaz kto wie-dwie temperamentne diabliczki

noo..chocciaz powiem Ci ze moja tak kocha dzieci-( na hasło dzieci az piszczy z radosci)- ze chyba jednak Noemi to ona zacałuje, kosiam kosiam, gili gili, cacy cacy...i biedula Noemi moze faktycznie moja pogryzie

patrycja24berlin
Moja tez uwielbia dzieci...
:-)
:-)Klaudia - gratulacje
a jak inne dzieci na podwórku reagują jak się wasze dziewczyny tak na nie rzucają???
u nas też coś wychodzi bo marudzenie jest i pobudki w nocy (nie zapeszyć - na razie bez płaczu, ale spać nie może - stoi w łóżeczku, do nas chce, kręci się - coś go wyraźnie męczy) no i do tego apetyt marny, kupy rzadkie czyli scenariusz jak zawsze
u nas też coś wychodzi bo marudzenie jest i pobudki w nocy (nie zapeszyć - na razie bez płaczu, ale spać nie może - stoi w łóżeczku, do nas chce, kręci się - coś go wyraźnie męczy) no i do tego apetyt marny, kupy rzadkie czyli scenariusz jak zawsze
Dziękujemy
Baska - zazwyczaj wieją

..ale i zdarzaja sie takie przypadki, ze te takie ciutkę starsze
nosza ją na rekach jak lakę..(Duska wówczas jest wniebowzieta!
..Uwielbia tez mijajace ją dzieci łapac za raczkę..- dac czesc w pospiechu..
..zazwyczaj tu tez dzieci nie wiedza o co jej chodzi
..no i kazdemu dziecku(zreszta nie tylko
- robi papa - bye bye
"kontaktowne"to moje dziecko
Baska - zazwyczaj wieją

..ale i zdarzaja sie takie przypadki, ze te takie ciutkę starsze
nosza ją na rekach jak lakę..(Duska wówczas jest wniebowzieta!
..Uwielbia tez mijajace ją dzieci łapac za raczkę..- dac czesc w pospiechu..
..zazwyczaj tu tez dzieci nie wiedza o co jej chodzi
..no i kazdemu dziecku(zreszta nie tylko
- robi papa - bye bye
"kontaktowne"to moje dziecko
patrycja24berlin
Moja na dzieci sie nie rzuca
Ale lubi obserwowac i starsze dziewczynki tez ja czasami na rekach nosza lub buduja babki....Widze ze ogolnie starsze dzieci sa troskliwe w stosunku do mlodszych,ustapia bujawki,porzucaja pileczka a jak sie wyglupiaja to stylsze tylko"uwaga,male baby":-) No a czasami Noemi sama idzie do bandy dzieci,ktore akurat cos tam sie naradzaja,patrzy,usmiecha sie,po czym zakosi im pilke lub popedzi do stojacych napoi czy slodyczy:-)
Ale lubi obserwowac i starsze dziewczynki tez ja czasami na rekach nosza lub buduja babki....Widze ze ogolnie starsze dzieci sa troskliwe w stosunku do mlodszych,ustapia bujawki,porzucaja pileczka a jak sie wyglupiaja to stylsze tylko"uwaga,male baby":-) No a czasami Noemi sama idzie do bandy dzieci,ktore akurat cos tam sie naradzaja,patrzy,usmiecha sie,po czym zakosi im pilke lub popedzi do stojacych napoi czy slodyczy:-)reklama
mamabartusia
Fanka BB :)
A u nas juz siedem ząbków
(Bartoszka oczywiście). Obyło się bez płaczu czy innych fanaberii. Hurrra!!!!!
(Bartoszka oczywiście). Obyło się bez płaczu czy innych fanaberii. Hurrra!!!!!Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 4
- Wyświetleń
- 413
Podziel się:

...