reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

reklama
noo..chocciaz powiem Ci ze moja tak kocha dzieci-( na hasło dzieci az piszczy z radosci)- ze chyba jednak Noemi to ona zacałuje, kosiam kosiam, gili gili, cacy cacy...i biedula Noemi moze faktycznie moja pogryzie:laugh2:

Klaudia - gratulacje :) a jak inne dzieci na podwórku reagują jak się wasze dziewczyny tak na nie rzucają???
u nas też coś wychodzi bo marudzenie jest i pobudki w nocy (nie zapeszyć - na razie bez płaczu, ale spać nie może - stoi w łóżeczku, do nas chce, kręci się - coś go wyraźnie męczy) no i do tego apetyt marny, kupy rzadkie czyli scenariusz jak zawsze

Dziękujemy:)

Baska - zazwyczaj wieją:-D:-D:-D:-D..ale i zdarzaja sie takie przypadki, ze te takie ciutkę starsze :sorry:nosza ją na rekach jak lakę..(Duska wówczas jest wniebowzieta!:-D..Uwielbia tez mijajace ją dzieci łapac za raczkę..- dac czesc w pospiechu..:happy:..zazwyczaj tu tez dzieci nie wiedza o co jej chodzi:sorry:..no i kazdemu dziecku(zreszta nie tylko:eek:- robi papa - bye bye:confused2:"kontaktowne"to moje dziecko:rofl2:

Moja na dzieci sie nie rzuca:-D Ale lubi obserwowac i starsze dziewczynki tez ja czasami na rekach nosza lub buduja babki....Widze ze ogolnie starsze dzieci sa troskliwe w stosunku do mlodszych,ustapia bujawki,porzucaja pileczka a jak sie wyglupiaja to stylsze tylko"uwaga,male baby":-) No a czasami Noemi sama idzie do bandy dzieci,ktore akurat cos tam sie naradzaja,patrzy,usmiecha sie,po czym zakosi im pilke lub popedzi do stojacych napoi czy slodyczy:-)

reklama
Do góry