reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ząbkowanie

Tak a ja slyszalam ze jak ma sie przerwy miedzy ząbkami to nie klamczuszkami tylko beda miely nasze dziecioczki powodzenie u plci przeciwnej:-D:-D:-D:-D

reklama
Toska-zdjecia gargamelka prosze
A u nas toćka w toćke jak u Gusi.Tylko nam teraz ida 2 dolne dwojeczki.Jedynki juz takie duze mamy.A przerwy miedzy nimi ze Amelka wyglada jak płot po weselu:-D

zapraszam, może Tobie uda się zrobić zdjęcie:tak:
Ja już kilka razy próbowałam, i nic z tego nie wyszło. Staś - owszem - uwielbia pozować jak prawdziwy model, ale pokazuje się tylko od najlepszej strony, ząbków na razie na zdjęciu pokazać nie chce:-D

A ja wlasnie zauwazylam ze obie dolne dwojeczki wlasnie juz nam przeszly przez dziaselka:tak:Myslalam ze teraz z mleczkiem bedzie z gorki ale jak sie moje dziecie usmiechnelo to pokazalo mi 2 gorne dwojki pod dziaselkami.Czyli wkrotce zębuchow bedzie u nas 8:tak::tak:na razie na stanie mamy 6

OOOO!U nas tak samo Elmaluszku!
Wlasnie zauwazylam gorne 2ki po dziaselkami!Juz niebawem osemka z przodu:)

Amelki idą jak blyskawice Gratulacje

a jak wasze dzieciaczki,wiedza od czego są ząbki?? bo Miki jak się na cos ze złosci to tylko czai sie jak tu ugryść:baffled:

ratunkuuuuuu!!! wychodzą już od długiego czasu górne jedynki i wyleźć dziadówy nie chcą (już je czuć bardzo wyraźnie pod palcem), a bąbel się męczy i chwilami nawet dotknąć nie pozwoli, nie mówiąc o jakimś pomasowaniu czy smarowaniu:sorry2: ostatnia noc była paskudna, rano stan podgorączkowy, zobaczymy co będzie dzisiaj
no i gratulacje zęboli dla wszystkich, którym nie gratulowałam

jak juz wiecie julciak ma 3 zeby
ale przez dziąslo przeswituje juz ostatnia gorna jedynka i gorne dwojki:tak::tak:

3 naraz idą masaka:szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
dziewczyny te przewy miedzy zebami nazywaja sie diastemami
w uzebieniu mlecznym są normą
i stanowią miejsce dla przyszlych zebow stalych,gdyz te rozmiarowo są nieco wieksze od mlecznych poprzednikow:tak::tak::tak:

o klamczuszkach i powodzeniu nie slyszalam:-D

Do góry