• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbkowanie

BUBA u nas też cisza a śliny jakby mniej. Albo mój próg tolerancji się podniosł albo Olo umnie się już ślinić bez moczenia ubrań. ;-) Stawiam na to drugie - nauczył się pryskać śliną no i umie udawać samochod. Robi "brrrrrrrrrrum" oczywiście z fontanną. A jak ostatnio kichnął na macie to musiałam telewizor wycierać!

reklama
Kosmi gratulacjony dla Majeczki! To dobrze, że ząbkuje spokojnie! Ja się boję, że jak późno będą wychodzić ząbki to wszyskie na raz i będzie straszna tragedia... :-(

Irlandia corce mojej znajomej w wieku 12 miesiecy wyszlo 6 zebow naraz i ona zauwazyla to jak juz zabki byly.Tak wiec nie ma reguly ze jak naraz to katastrofa;-) Zeby ktorye wychodza pozniej sa ponoc mocniejsze i zdrowsze.Moze do tego czasu nie zatopi mi Franek mieszkania....Teraz jego ukochana zabawa jest przez caly dzien robienie prrrrrrrr...tryskajac slina dookola.Mamy niezly przerob sliniakow.Z tym sinieniem jest tak u niego ze czasami malo sie slini ale to cisza przed burza ba za pare dni tryska fontnnna!

Dziękujemy za gratulacje :-) Muszę przyznać, że u nas te ząbkowanie przebiega na razie bezboleśnie i bez jakiegoś większego marudzenia.
Magdalenko, hmmm to muszę pokazać tatusiowi, że ma mi cosik kupić hihi. A Tobie życzę żebyś pierwsza znalazła zębusia:-D

Zuczek wszystko na to wskazuje, że znajdę, bo ostatnie dwa dni są dla Julka bolesne i szykuje się lewa dolna jedynka. A tatuś na wakacjach, więc mnie nie ubiegnie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry