Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja miałam problem jakiś czas temu i jadłam 2 razy dziennie jogurt z płatkami śniadaniowymi w dużej ilości i pomogło .A teraz to gonię codziennie do toalety a kupkę to nawet kilka razy dziennie
A co do czekoladki to nawet nie pamiętam kiedy jadłam ostatnio .Wiem że jak byłam w ciąży z Adą tosię nią obżerałam od 7 miesiąca a teraz to mnie nie rusza .Najwięcej to picia i co jakiś czas cola
ALE TEMA OBRAŁYSMY TAK NIKT NIE MOWIŁ ZE BEDZIE LEKKO JA TO CODZIENNIE MUSZE WCINAC KANAPKE Z NUTELLA INACZJ DZIEN STRACONY PARANOJA JAKB MI TAK BRAKŁO TO SIE ZAŁAMIE CHYBA SIE UZALEZNIŁAM ;D ;D
Madziu ja ostatnio odkrylam nowa serie Vifona i zakochalam sie w zupce kim-chi Mnnniam moge codziennie wcinac ;D Dobrze ,ze mama o tym nie wie bo krzyczy na mnie jak jem cos niezdrowego teraz :laugh: