Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wczoraj na obiad jadlam nalesniki z czekolada lub z syropem klonowym.
Cześć Dziewczyny!
U mnie najczęściej pojawia sie Rennie na zgagę:/ no i jak myślę o mięsie to mi włosy na rękach dęba stają![]()
, a ja się z niej śmiałam. I widać jakie dziecko mi się włochate urodziło (pierwsze zdjęcie z suwaczka Hani).O jakbym widziała siebie w pierwszej ciąży. Rennie było na topie. Choć wcześniej wypróbowałam już wszytsko z apteki. Pani farmaceutka się śmiała jak mnie widziała i pytała "co tym razem?". Po prostu po jakimś czasie się uodparniałam na te leki.
Teściowa mówiła że urodzę dziecko z długimi włoskami, a ja się z niej śmiałam. I widać jakie dziecko mi się włochate urodziło (pierwsze zdjęcie z suwaczka Hani).
I mięso też było bardzo feee.
Na słodkie mnie wzieło od kiedy mdłości ustały. I tak mięso w odstawkę, słodycze na pierwszym miejscu.A do słodyczy Cię nie ciagnęło?
Bo słyszałam z jakiś tam babcinych przepowiedni, że jak nie ma ochoty na mięsko a jest na słodycze- to dziewczyna się urodzi![]()
)