reklama
Mamusia-Kasia
Aktywna w BB
Dziękuję Madlen79:-)Mam pewne braki w znajomościach, bo przez pewien czas mnie tu nie było, ale mam nadzieję, że wszystko szybko nadrobię
Faktycznie trochę tu cicho jak na piątek;-)
To ja się już na dzisiaj pożegnam. Muszę zregenerować siły na jutro. Trzymajcie się dziewczynki i życzę owocnych trzęsień ziemi
Odezwę się prawdopodobnie w niedzielę, bo jutro jak przyjadę to pewnie padnę od razu na łóżko ;-)Miłej soboty Wam życzę

To ja się już na dzisiaj pożegnam. Muszę zregenerować siły na jutro. Trzymajcie się dziewczynki i życzę owocnych trzęsień ziemi

Ostatnia edycja:
tomek i justyna
Fanka BB :)
dobrywieczorek
widze ze chyba u was starania ze hoho skoro taki spokoj na forum oby zakonczyly sie suksesem dobrej nocki zycze
widze ze chyba u was starania ze hoho skoro taki spokoj na forum oby zakonczyly sie suksesem dobrej nocki zycze
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
witajcie kochane pierwsza dzisiaj:-)no jak sie rano wstaje o 6 00 przy moich porannych ptaszkach
dzisiaj sobota m w domu wiec raczej znowu nie dopcham sie do kompa:-( ale malo czasu dzisiaj mam wolnego robie bigosik mniam mniam
bobo jak sie czujesz kochana?
justynko ja tez sie dziwnie czuje ale nie biore tego na powaznie bo to pewnie moje urojenia;-)
ilonko jak tam nocka?;-)
milej spokojnej soboty dziewczynki
dzisiaj sobota m w domu wiec raczej znowu nie dopcham sie do kompa:-( ale malo czasu dzisiaj mam wolnego robie bigosik mniam mniam
bobo jak sie czujesz kochana?
justynko ja tez sie dziwnie czuje ale nie biore tego na powaznie bo to pewnie moje urojenia;-)
ilonko jak tam nocka?;-)
milej spokojnej soboty dziewczynki
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Druga dziś :*
losiczka- nocka super, mały nie przyszedł do Nas więc spałam cały czas do 6
, no a w nocy jeszcze mąż mnie dorwał 
hehe no nie sprzeciwiałam sie zbytnio- przyznaje 

spadek przed owulacyjny mam wiec dziś chyba juz sobie daruje
hehe, jak coś to jutro jeszcze poprawimy
Jaś teraz wstał dopiero
Mąż w pracy
ale po 14 bedzie juz w domciu !!!!!!!
A Ja czuje sie jeszcze gorzej !!!!!!!!!!:-
-( Gardło nic nie przestało, osłabienie straszne,!!!!!!!!!! no nic dalej bede sie kurować, kupie może aspirynkę na noc i powinno być OK !!!!!!!!!!!
losiczka- nocka super, mały nie przyszedł do Nas więc spałam cały czas do 6

spadek przed owulacyjny mam wiec dziś chyba juz sobie daruje

Jaś teraz wstał dopiero
A Ja czuje sie jeszcze gorzej !!!!!!!!!!:-
Witam
Losiczko ty bigosik a ja sałatkę jarzynową będę dziś robiła
no i słoninkę na smalec muszę przetopić bo mi się wczoraj o 23 zachciało smalcu hehe, więc my dzisiaj kuchennie ten dzień spędzimy
Powiem wam że w cyklu w którym nie zaszłam czekając na @ miałam objawy ciążowe i było mi przykro jak przyszła@.
A w tym cyklu kiedy test wyszedł pozytywny nie miałam żadnych objawów, dopiero zmęczenie już po teście.
Udanej soboty kochane.
Losiczko ty bigosik a ja sałatkę jarzynową będę dziś robiła
Powiem wam że w cyklu w którym nie zaszłam czekając na @ miałam objawy ciążowe i było mi przykro jak przyszła@.
A w tym cyklu kiedy test wyszedł pozytywny nie miałam żadnych objawów, dopiero zmęczenie już po teście.
Udanej soboty kochane.
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Viola- to same smakołyki robisz, losiczka też !!!!!!!!!!!! uwielbiam i bigos i sałatkę jarzynową a smalec to juz w ogóle kosmos, z cebulką na przykład
mniam !!!!!!!!!!!! kochane smaka robicie ;P
a Ja mam gołąbki na obiad, wiec dziś nie stoje przy kuchni, bo nawet siły nie mam !!!!!!!!!!ale jakies ciasto bym upiekła ,! chyba ze kupie w lidlu babkę cytrynową i bedzie juz hihih
co by sie nie przemęczać czasem 
Viola- Ja miałam w pierwszym cyklu WSZYSTKIE objawy jakie miałam jak zachodziłam w ciąże, włącznie z codzienną biegunką tylko wieczorem, a tez lipa, !!!!!!! Byłam pewna ze jestem w ciąży bo nawet szyjkę macicy miałam mega napuchniętą co bez ciązy u mnie nie ma miejsca !!!!!! Chciałabym aby sie teraz udało !!!!!!!!!!!!!

a Ja mam gołąbki na obiad, wiec dziś nie stoje przy kuchni, bo nawet siły nie mam !!!!!!!!!!ale jakies ciasto bym upiekła ,! chyba ze kupie w lidlu babkę cytrynową i bedzie juz hihih

Viola- Ja miałam w pierwszym cyklu WSZYSTKIE objawy jakie miałam jak zachodziłam w ciąże, włącznie z codzienną biegunką tylko wieczorem, a tez lipa, !!!!!!! Byłam pewna ze jestem w ciąży bo nawet szyjkę macicy miałam mega napuchniętą co bez ciązy u mnie nie ma miejsca !!!!!! Chciałabym aby sie teraz udało !!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Podziel się: