ale jestem zła, poszłam na darmo bo wyników jeszcze nie ma, bedą przed 17, tak wiec nie bede szła jeszcze raz tylko zadzwonie przed 17 i mi powiedzą jaki wynik ( mam nadzieje) jak nie to rano pójdę i juz, ehhhhhhh , no ale nie ma tego złego....... malutki przynajmniej drzemkę sobie uciął na świeżym powietrzu
poszłam jeszcze do pepco ciapki wymienić na inny rozmiar albo na inne, metki miałam ale paragonu juz nie bo to moja mama kupowała malutkiemu ale za małe i mi ich nie przyjeli, nawet na droższe nie mogłam wymienić

no i lipa

może na allegro wystawie i juz, stracę ale trudno :-

-

-

-

-

-(
zagubiona- zrobisz badania i bedzie wiadomo w czym tkwi problem!!!!! ale swoje sie umęczyć
mamusia tulę !!!!!!!!! jak ja wiem co teraz przezywasz !!!!!! z aniołkiem miałam mdłości i wymioty 24h/d z Jasiem do 7 miesiąca ale tylko do południa potem juz normalnie jadłam , wiec sie umordujesz niesamowicie !!!!!!!!!!!!!!!!! trzymaj sie jakoś, niedługo powinny juz całkiem ustąpić !!!!!!!!!!!!!!
WYNIK PROGESTERONU 13,2 kurcze jakiś niski, choć Pani powiedziała ze norma to od 1,2- 15.9 czyli sie mieszcze ale sama nie wiem !!!!!!!!!!! kurcze a jakbym zaszła w ciąże teraz to chyba powinien być wyzszy ,ale ja juz zgupiałam wiec nie czytam na necie juz !!!!!!!!a moze własnie z tego powodu traciłam ciązę bo za niski był ten "utrzymywacz ciąż"