Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bietka- o to chodzi ze w głębi serduszka czuję ze mam tą kropeczkę ale rozum mówi "przestań, nie nastawiaj sie, " itd wiec staram sie odganiać te mysli ze jestem w ciąży aby jutro nie wyć z rozpaczy po prostu !!!!!!!!!!!!! Silene ja poroniłam 2razy juz,i mam nadzieje ze do 3 razy sztuka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEDZIE DOBRZE PRAWDA????????? jesteśmy dzielne silne baby !!!!!! bietka- ciągle kibicuje do samego konca jak kazdej tu z nas !!!!!!!!!!!!!!!! kazda tu zasłuzyła na dzieciątko !!!!!!!!!!
aga no pisałam ci ze do ok 5-7dni powinna sie pojawić małpa wiec juz lada dzien
silene dzięki ilonka a jutro betka z krwii czy sikanko ???
oj dziewczęta WIEM TO,że każda z nas już niedługo będzie się masowała po pięknym dużym brzusiu
ilonka wpadam tu jutro rano - !!!!!!!! :-)
Tymuniek - niech ten cykl zakonczy sie owocnie : trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&& bietka-sikaniec rano ( o ile nie spadnie jak na razie wytresowana tempka hihihi)
che juz rano, bede wiedziec na czym stoje a na razie to na dwoje babka wrózyła,
TYMUNIEK witaj - nie trać wiary i powodzenia życzę. Mój to dopiero drugi cykl więc pytaj się dziewczyn stałych staraczek i doświadczonych bardziej ode mnie
Ilonka ja nadal czuje, ze będzie dobrze u CIebie Ja to chyba jeszcze dziś zatestuję coś mnie tak dziś kusi jak nic...