reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziewczynki wiecie mogla bym byc caly czas w ciazy hehe moj m wlasnie przywiozl mi truskawki zjezdzil cale miasto i znalazl co prawda 15 zl kosztowaly :szok: od wczoraj mi sie ich chcialo hehe

reklama
KOCHANE PROSZE PUSCIC KCIUKASKI !!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA ZA NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO WIĘC TERAZ UWIERZYŁAM TAK DO KONCA ZE JESTEM W CIĄŻY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PĘCHERZYK NAJPIĘKNIEJSZY NA CAŁYM ŚWIECIE HIHI, ODPOWIADA WIEKOWI CIĄŻY OD OWULACJI CZYLI MA OK 3 TYG NIE WIECEJ :) JEST W TYM MIEJSCU GDZIE POWIENIEN BYĆ, MA OK 6-7mm, WIEC LEKARZ MÓWI ZE TO NORMALNE ZE NIC NIE WIDAĆ ALE JAK BEDZIE MIEC OKI 10 mm TO WTEDY JUZ COŚ SIĘ POWINNO ZOBACZYĆ,
DOSTAŁAM PEEEEEEŁNO BADAŃ
mocz morfologia,p, glukozy, HIV,HCV,HBS,WR, toxo, różyczka
wizyta 20 grudnia serduszkowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JESTEM TAKA SZCZĘŚLIWA MÓWIE WAM, I NA DODATEK MĄŻ MÓWI ZE JUTRO WRACA DO DOMU I ROBI NA MIEJSCU PRZEZ PARE DNI :-D

TO NA TYLE O MNIE :tak: KURCZE MAM OCHOTE FRUWAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pamela - no ja jak najbardziej pozytywnie...tzn problem będzie z przytulankami bo oboje z mężem jesteśmy bez sil, kinole zatkane i generalnie mało seksi wyglądam taka klapnięta :sorry:...w tym cyklu chce zrobić stop dopiero na 1 dzien przed owu, a nie tak jak poprzednio na 3 dni przed owu i liczyć na cud :laugh2:

zagubiona - hehehe dobre z tymi truskawkami...jednak kochanego masz chłopa :-) ... mi tak z Matusiem w ciąży zachcialo się rzeżuchy .... oczywiście nie w sezonie...mąż znalazł w jednym jedynym sklepie nasionka, zanim wyrosly mi już się odechcialo :-D

edit:

Ilonka - cudowne wieści! ... tobie również należy się wieeelki bukiet kwiatów z okazji potwierdzonej fasolki

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Ale sie dobrze konczy ten dzien,same dobre wiadomosci,ja sie zegnam dziewczynki,tule mocno was wszystkie!!! mikolajke.gif

Ostatnia edycja:
henry zle mi sie kojarzy ( pewna osoba z mojej przeszlosci ) a helenka hmm moj maz tak mowi na wiecie co ;p;p

obiecalam wam zdjecia wiec wrzucam kilka ale odrazu zaznaczam ze bylo piekielnie ciezko klatki stop w filmiku robic tak sie ktosiek wierci hehe

14.jpgktosio.jpgstopka.jpg(na ostatnim wielka stopa) malenstwo nie chcialo zbytnio wspolpracowac hehe

reklama
Już myślałam, że was nie doczytam. Raz mnie nie ma cały dzień, a tu tyyyyyyle czytania!

Witam nowe staraczki:-) forum nam się rozrasta jak szalone :tak: dobrze trafiłyście moje drogie, bo to forum bardzo szczęśliwe jest a przy okazji mega zakręcone :laugh2:
Zagubiona ale wstydzioszek z tego ktośka! :-D najważniejsze, że wszystko z nim dobrze:tak: Cieszę się bardzo. Cudne te zdjęcia :tak:

Ilonko kochana moja, tulę cię mocno i cieszę się razem z tobą, nawet nie wiesz jak bardzo!!:happy::happy::happy: Mam nadzieję, że też przed świętami zobaczę serduszko:tak: Szczęściara :laugh2:

Dziś zrobiłam ostatniego teściora żeby zobaczyć czy beta rośnie no i wyszły idealne II.
Już siedzę jak na szpilkach,nie mogę doczekać się jutra :tak: Po wizytce melduję się bankowo :tak::tak:

Do góry