reklama
asiczka31
Fanka BB :)
suonko czy ty nam grozisz????

hahahaha

zobaczymy co przyniesie nowy dzien i moze jutro zatestuje.....
))

zobaczymy co przyniesie nowy dzien i moze jutro zatestuje.....
Freya1
Hehe tak groże bo mi grozi utrata zdrowia :-):-):-)
To widzę, że jest więcej takich biuściastych jak ja
A myślałam, że jestem jakimś fenomenem ;-) Nieraz oglądam w tv programy, gdzie specjaliści dobierają staniki i dziewczynom o średnim biuście mówią, że to rozm 65H a nie 80B to sobie myślę, że dla mnie to nawet skali nie ma 

To widzę, że jest więcej takich biuściastych jak ja

asiczka31
hihi to ja tez sie dolanczam do tych biusciastych...kurcze wlasnie z mama rozmawialam ze mi cos w dol te moje bąble poszly hihi...coprawda wykarmily juz dwojke,no i masakruje je pewnie spaniem na brzuchu,ale kiedy ja tak tylko moge zasnac

zeby nie bylo,zatestuje dzisiaj popoludniu..poswiece sie i pobiegne po tesciora mimo fatalnejjj pogody...nie chce was miec na sumieniu

zeby nie bylo,zatestuje dzisiaj popoludniu..poswiece sie i pobiegne po tesciora mimo fatalnejjj pogody...nie chce was miec na sumieniu

Nika jest taki sklep internetowy, ale nie wiem czy tak mogę podać stronę,żeby to na reklamę nie wyszło
Tam mają takie tańsze, ale są też firmy droższe jak Panache albo Freya (to są brytyjskie firmy) i one mają duże rozmiary
Podstawą przy dużym biuście jest dobranie odpowiedniego rozmiaru. Mi z ustaleniem rozmiaru pomogły dziewczyny z forum Lobby Biuściaste
Bo okazało się,że nosiłam niedobrany rozmiar 

Freya1
Rozia ja myślę, że też noszę zły rozmiar, ale nie mam nikogo kto by mi pomógł go dobrać... Jak możesz to wyślij mi na prv adres tej stronki ;-)
asiczka :-):-):-)
asiczka :-):-):-)
Hej staraczki
dziś nie popełnię tego błędu co wczoraj i w ciągu dnia tu zaglądnę;-) bo potem nie nadążę z czytaniem. No chyba że nic innego nie będę robić
ale dziś ma w planach się wybrać na siłownie trochę te moje oponki na brzuszku poćwiczyć.
Marysia i asiczka też tak mam, że się biję ze sobą czy robić test czy nie. Niby zdrowy rozsądek nakazuje jeszcze poczekać ale ja robię i potem jest rozczarowanie. Ile już testów obsikałam na darmo to nawet nie zliczę.
Za tydzień będę miała dokładnie to samo co wy
ale tym razem postanowiłam nie robić testu wcześniej niż w dniu spodziewanej @ czyli 22 grudnia. Musze jakoś wytrzymać
Agniesia gratulację dwóch kreseczek
dziś nie popełnię tego błędu co wczoraj i w ciągu dnia tu zaglądnę;-) bo potem nie nadążę z czytaniem. No chyba że nic innego nie będę robić
Marysia i asiczka też tak mam, że się biję ze sobą czy robić test czy nie. Niby zdrowy rozsądek nakazuje jeszcze poczekać ale ja robię i potem jest rozczarowanie. Ile już testów obsikałam na darmo to nawet nie zliczę.
Za tydzień będę miała dokładnie to samo co wy
Agniesia gratulację dwóch kreseczek
reklama
asiczka31
jane chyba kazda z nas boi sie ze jak zrobi tescik to czar prysnie...
(ja tak przynajmniej mam..i dlatego tak zwlekam chociaz tak naprawde to nic nie zmieni..pewnie gdybym miala test w domu to juz bym go obsikala
kurcze pogoda tragedi,leje,wieje...moze jak sie pozniej cos poprawi to wyskocze zakupic sikaczka
zobaczymy..

kurcze pogoda tragedi,leje,wieje...moze jak sie pozniej cos poprawi to wyskocze zakupic sikaczka
Podziel się: