reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

nie no Ilonka ja już się poddaję ... zaraz mnie coś trafi z tym wykresem... :angry::angry::angry::angry: ... jak dałam datę dzisiejszą i klimnęłam @ to po prostu pojawił mi się wykres nowy od dzisiejszej daty jak do tego ustawiłam ze od 30 grudnia i dałam zapisz to pojawiły mi się znowu linijki :crazy:

reklama
Dzięki dziewczynki, że się tak o mnie troszkę martwicie:-D to takie miłe, tym bardziej, że ja ciągle sam:sorry:
Ilonka ja z drugim to już w 12 tygodniu czułam, i jak powiedziałam lekarzowi to się śmiał, a później jak mu młody kopnął w aparacik do słuchania tętna, to się doktorek już nie śmiał:-D
Jane no nie mam pojęcia, ​telepie mnie normalnie, że szok!

poważnie w 12 tygodniu ?????????? o szok !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja to bym nawet nie pomyslała ze tak szybko mozna czuć wiec pewnie nawet bym sie nie zorientowała ze to "ktosiek" :eek: ja dopiero poczułam ruchy ok 20 tygodnia, w sumie czułam moze "coś" ale nie wiedziałam ze to na 100% Jaś !!!!!!, wic teraz tez pewnie poczuje ok 20 tyg :((((

Ja teraz to tak dokładnie nie wiem kiedy poczułam, w 16 tyg. skumałam, że to dzidzia, ale wydaje mi się, że już wcześniej dawało mi maleństwo znaki.
Tylko, że ja czekałam na "motylki", a małe się po prostu przemieszcza.
Porównałabym to - sorki za określenia do krokodylka, który tuz pod powierzchnia skóry na brzuchu przesuwa się tu i tam.
Teraz tez nie ma takich typowych kopniaczków, tylko się rozpycha.

axarai u nas tez dzisiaj sloneczko:)
Ja tez jestem nowa ale jane ma racje nie bede miała nic przeciwko jak czasami sie wtracisz:D bietka84:)
suonko u nas tez bobo sexy:Da powiedz mi ile okolo lezysz z tymi nogami do góry po sexie??
Katrinka ales ty sliczna:)
Suonko jezuuuuu gdybym byla facetem rzuciłabym sie na ciebie:)
axarai ja jak miałam torbel to z bólu w szpitalu wyladowałam i cały czas mnie bolał nie wazne czy bara bara czy nie...
Ja własnie mam dla was chwilke..:) bo wczesniej jakos czasu nie było:( spac mi sie chce strasznie jutro cały dzien pisze zaległe prace, ale mam nadzieje ze bede miała troche czasu zeby co jakis czas do was zajrzec:D
same ładne dziewczynki na tym naszym forum:)
eyyy mam głupie pytanie takie bardzo głupie z głupszych:)
po seksie jak juz wasz partner sie spusci do srodka ze tak powiem to co robicie?? lezycie z nogami do góry czy do łazienki odrazu sie wykapac?? ale znów jak pod prysznic to co jesli wymyje wszystkie plemniki?? mówiłam ze to jest pytanie z serii głupich:)

reklama
Do góry