Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzisiaj byli u nas znajomi niedawno sie ze soba zeszli i okazalo sie ze zaczynaja sie starac o drugie dziecko, wiec nie bede osamotniona w starankach, ciesze sie i trzymam za nich kciuki bo w wakacje niestety nie udalo sie im i znajoma poronila chyba w 9 tygodniu.
U mnie okres sie juz konczy ciesze sie juz niedlugo najprzyjemniesza czesc cyklu;-)
dzień dobry wszystkim.
ja wpadam tylko na chwilkę się przywitać, bo dzisiaj zapowiada się baaardzo pracowity dzień, ale może uda mi się do Was zajrzeć.
dzień dobry kobitki przy porannej kawusi
Lorelain jeśli masz problem z ustawieniem pierwszego wykresu, to moze podaj login i hasło jakiejś dziewczynie która dobrze zna wszystkie ustawienia, założy Ci pierwszy cykl, a potem sobie możesz zmienić hasło...chyba jest taka opcja w ustawieniach. Dla mnie ten wykres jest super.
ja wstalam niedawno zjadlam sniadanie i brzuch mnie dzis boli niewiem czemu ;/ wczoraj mnie jak by lekko pobolewal a dzis mnie strasznie kulo narazie przestalo
siemanooo ja wlasnie z przyjaciolka piszemy te glupie prace do szkoly masakra... zajrze do was pozniej.... gdzie sa wogole wszyscy??? co was tak mało???