reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Widzę że rozmawiacie o jedzeniu:) no więc ja lubię sernik w każdej postaci pychaaaa lub rafaello teśż pycha jak chcecie wrzucę wam przepis :)
Bobo przyznam szczerzę i mam nadzieję, ze się nie pogniewasz trochę drogo, znalazłam dobrego lekarza też z lutyckiej bierze 100zł

http://www.znanylekarz.pl/janusz-kosacz/ginekolog/poznan

wypróbowany przez kumpele i ma dobre opinie

to faktycznie dobrze, ze nie poszliśmy co ża żal masakra

A wiecie co boli mnie brzuch mam takie chwilowe jakby skurcze, nadal mnie boli lewy jajnik i czuje jakby mi sie tam wszystko poszerzało :/

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny wy tu apetyt na słodkości macie a mnie od słodkiego obrzuca. w ogóle muli mnie a dopiero za godzinkę będę w domu i jakoś muszę w pracy wytrzymać.
mnie teraz ciągnie bardziej w stronę konkretnego jedzenia. jutro na obiad robię grochówkę i już na samą myśl ślinka mi cieknie.

mam pytanie do ciężarówek. dziewczyny w co się ubierałyście na początku ciąży? bo mnie cisną trochę spodnie tak ze muszę guzik odpinac i nie wiem co mam ubierać. na ciążowe rzeczy zdecydowanie za wcześniej.

Ostatnia edycja:
losiczka mnie też muli. co prawda nie wymiotuję ale to pewnie dlatego że (tylko się nie śmiać) nie umiem. no nawet jakbym chciała.

MARTA- to super że wizyte masz już ustaloną pójdziesz i będziesz miała ją za sobą:tak:mąż się w końcu oswoił z wiadomością o ojcostwie?:confused: ILONKA- ubranka śliczne według mnie powinnaś się kierować tym pierwszym albo ostatnim wzorem obliczania tygodni napewno nie połówkami tyg:happy2:

Ilonka, Zagubiona - wcale się tym nie sugeruję, tylko z dziewczynami miałam zawsze 160, na każdej wizycie, a teraz 140, 150 max. Serduszko bije mocno, ale troszkę wolniej, dlatego zastanawiałam się czy ma to jakieś znaczenie.
Nie to, żebym się czegoś "dopatrywała".

reklama
marta ​nawet o brzuszku w niej nie pomyslalam hihi . ja mysle nad ta fioletowa taka na wiosne do leginsow i balerinek w sam raz hihi :-)

Do góry