reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiola kurcze to masz przymusową dietę !!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-:)-( bidulka !!!!!!!!!!!!!
Katrina no ja tylko piszę jak sie czułam z Jasiem i w innych ciązach a teraz, moze to i nie wyznacznik :-p wiadomo każda ciąza inna !!!!!!!!!!!
zagubiona- no nie nacickam nałogowo ale czasem sprawdzam sobie, ale to tylko raz i szybko, nie katuję cyców bo wiem ze tak nie wolno !!!!!!!!!!! a moze to dobrze ze tak poszło CI w górę co ???????????

reklama
no nie wiem a jak szyjka sie skróciła ehh nie moge dodzwonic sie do gina a nie chce niepotrzebnie jechac do szpitala :confused:

Aniabuchowicz jeżeli chodziło Ci o klinikę, to wybór padł na Novum (Warszawa) głównie dlatego, że mamy pod nosem. A znajomy, który temat przerabiał poleca ją (sam zdecydował się na Invimed, bo mieli z żoną bliżej).
Joweg-męzczyźni mają z tym własnie problem, że nie daj boże okaże się, że mają gorsze nasienie i ucierpi ich ego. Ja swojemu tłumacze, że nie wolno tego nazywac problemem, poprostu przyczyna może być po jednej ze stron.
Staramy się krótko, bo dopiero 3 cykl, ale ....ja mam 31 lat, a M 38 lat. Wiec goni nas czas.

wróciłam, fajnie było, choć krótko:-)

Co do badania nasienia, to mój M jest chyba jakimś wyjątkiem, bo On sam zaproponował,że jak nam nie wyjdzie w najbliższym czasie, to on pójdzie się zbadać w kwietniu...

Katt pytałam o monitor płodności takie urządzenie :) ja mieszkam w UK
kochana ja mam 35 lat a móje kochanie 37 i co mam zrobić? znam starsze kobitki które rodziły ok 40 :)

katt- nom , faceci :) powiem ci ze wiekszosc z par co maja in vitro to problem jest u faceta obnizony pozim nasienia :/

aniabuchwicz-racja !!!!! moja mama mnie urodzila jak miala 41 :) a tato 34 :)

rozia-
brawo dla meza !!!!!!!

Ostatnia edycja:
Zagubiona Ja miałam pessar od 20tc. I później też już nie był wyczuwalny:tak: on tak czy siak sam nie zejdzie, a powodem do niepokoju są skurcze, które wygładzają szyjkę... i mimo pessaru na pogotowie.:cool: Przeleżałam od 35 tc do końca z tego powodu :confused2:

Dziewczyny, nie wiecie może od którego dnia cyklu do którego wiesiołka można pić? I w ogóle jak to wygląda i jak się spożywa;-)

reklama
moja maz ma coraz wyzsze hcg i tak mysle co to moze byc bo w ciazy to on raczej nie jest :)

nenete- wiesiolek 3x2 tyle ze w tabletkach mam, od poczatku cyklu do owulacji :) sama biore :)

Do góry