Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja używałam kilku, do ciała balsamu i do makijażu błyszczyka i tusz kiedyś miała moja siostra, ja byłam zadowolona. A do tego bardzo przystępne cenya ja na razie nic z sobą nie robię, włosów nie obcinam, bo jak obetnę to bedzie trzeba mieć czas na ich układanie i modelowanie, a przy noworodku to chyba nie możliwe, ale mam od C. obiecane, że jak już dojdę do siebie, będę po połogu to on zostaje cały dzień w domu z małą, a ja biorę samochód i mam sobie zrobić przyjemność: fryzjer, kosmetyczka, masaż...:-)
a mam pytanie: używa któraś z Was kosmetyków firmy Eveline Cosmetics?
do tej pory używałam różnych firm; krem nivea visage, żel pod prysznic palmolive, żel do twarzy lirene, tusz do rzęs - maybelinne itd...
ale ostatnio w gazecie zobaczyłam, że Eveline ma bardzo szeroką gamę produktów, generalnie do ciała, twarzy, makijaż, itd, w ładnych opakowaniach, ale w internecie trudno znaleźć więcej jak 3 opinie na temat produktu tej firmy, wszystkie są pozytywne, ale tak mnie kusi co by sobie coś wypróbowac, ale może ktoś wie jakiej jakości sa te kosmetyki