Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cokolwiek to znaczy.
Ja z depilacją radzę sobię sama- robię to całkowicie po omacku przybierając dziwne pozycje. Pan Tata niestety jest spanikowany- bo ie raz widział akcję depilacja w moim wykonaniu i stwierdził że robię to jak zawodowy rzeźnik.cokolwiek to znaczy.
No fakt faktem że depilacja nie zajmuje mi więcej niż 2 minuty a ruchy przy tym są szybkie i zdecydowane -ale krzywdy sobie nigdy nie zrobiłam. Pan Tata nastawia się już psychicznie na moment przejęcia mojego Gilletta i wkroczenie do akcji, ale bidny ma strach w oczach![]()
. Ja też to robie szybko i zdecydowanie, a mrożonkowi (jak już musiał przejąc tę przyjemnośc w mojej pierwszej ciąży)zajmowało to ok 20min. Ja w tym czasie stałam jak ten dzwon i nie powiem ale mnie to irytowało,że tak długo bo wszystko mi drętwiało od tego stania, a on się bidny bal ,że mi krzywdę zrobi
Aniez - super !!!! Dzis wiec mam akcje: kremikA'propos depilacji kremami to znalazłam info, że jest to sposób bezpieczny:
Akcja depilacja - ciąża, Depilacja, depilacja laserowa, depilator, depilatory - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
Trzeba zgłębić temat! Która idzie na dniach do lekarza??? :-)