Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi tez brakuje 10 do wagi sprzed ciazy... kurcze jak duuuzodzisiaj przyszedł mój pas poporodowy Pani Teresy... mam nadzieję, że się sprawdzi... przyszła też bateria do wagi... schudłam już 16kg!! jeszcze 10 i będzie waga sprzed ciąży!!
mi tez brakuje 10 do wagi sprzed ciazy... kurcze jak duuuzo
ja jeszcze musze 8 kilo schudnac do wagi sprzed ciazy... jakos zatrzymalo mi sie i nie chudne narazie, nienawidze diet i tego calego szajsu, nie wiem jak te kilogramy zrzuce, ale jakos powoli powoli pojdzie...
mam dziwna skore po ciazy, taka sucha i wogole jakas inna.. wy tez??
ale chyba wolałabym mieć suchą skórę niż te rozstępy
sąsiadka mnie dzisiaj zobaczyła i powiedziała, że świetnie dzisiaj wyglądam
humor powraca :-)Ty Wronka masz chyba wage popsutakwiatuszek ja bym chciała zeby mi 10 tylko brakowało![]()

wiesz co , to jest dziwne, ale spotkalam wczoraj przedszkolanke Weroniki i z nia rozmawiałam, no i powiedzialam ,że przytylam 35, a ona ze po mnie nie widac. No w szoku jestem, w sumie nawet fajnie. Niestety wagi popsutej nie mam, bo u gina musialaby tez byc popsuta...No i po ciuchach widacTy Wronka masz chyba wage popsuta
13x13 ma racje
zawsze podajesz te kosmiczne cyfry kg
a jakos na zadnym zdjeciu na tyle co podajesz nie wygladasz...![]()