reklama

Zadbane Mamusie :)

reklama
Iza - podziwiam, i zazdroszcze.
Ja troche macham wieczorem nogami, a o brzuszkach na razie moge zapomniec. Ostatnio probowalam, i w brzuchu boli. CHyba jeszcze nie pora...

Iza - podziwiam, i zazdroszcze.
Ja troche macham wieczorem nogami, a o brzuszkach na razie moge zapomniec. Ostatnio probowalam, i w brzuchu boli. CHyba jeszcze nie pora...

wszystko byloby cacy gdyby nie to ze strasznie mnie ciagnie do slodyczy,wlasnie szukam jakiegos sposobu aby jakos je usunac z codziennego jadlospisu,moge nawet podgryzac marchewke bo lubie,i jutro kupie wafelki ryzowe a slodycze bede jesc ale oczkami :D

wszystko byloby cacy gdyby nie to ze strasznie mnie ciagnie do slodyczy,wlasnie szukam jakiegos sposobu aby jakos je usunac z codziennego jadlospisu,moge nawet podgryzac marchewke bo lubie,i jutro kupie wafelki ryzowe a slodycze bede jesc ale oczkami :D

U mnie to samo ze słodyczami. Jakoś tak się zawsze do mnie ładnie uśmiechają,że nie mogę się nie skusić.

taaa, znam to.
Dlatego nie zrobilam zapasow na ten tydzien. W szafce ze slodyczami zostalo tylko to co dla mnie jest niezjadliwe. Dzis z braku laku otworzylam ostatnia paczke Haribo :baffled: Od jutra mam nadzieje wytrwac w postanowieniu: slodyczom stop.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry