gosienkag76
Fanka BB :)
podziwiam,
ja się staram robić przysiady przy wieczornym myciu zębów:-), ale czasem mi się zapomni
No kochana zabawnie musi to wygladać
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podziwiam,
ja się staram robić przysiady przy wieczornym myciu zębów:-), ale czasem mi się zapomni
;-)No kochana zabawnie musi to wygladać;-)
podziwiam,
ja to chyba już się sypiępodziwiam,
podziwiam,
Iza - podziwiam, i zazdroszcze.
Ja troche macham wieczorem nogami, a o brzuszkach na razie moge zapomniec. Ostatnio probowalam, i w brzuchu boli. CHyba jeszcze nie pora...
wszystko byloby cacy gdyby nie to ze strasznie mnie ciagnie do slodyczy,wlasnie szukam jakiegos sposobu aby jakos je usunac z codziennego jadlospisu,moge nawet podgryzac marchewke bo lubie,i jutro kupie wafelki ryzowe a slodycze bede jesc ale oczkami![]()
wszystko byloby cacy gdyby nie to ze strasznie mnie ciagnie do slodyczy,wlasnie szukam jakiegos sposobu aby jakos je usunac z codziennego jadlospisu,moge nawet podgryzac marchewke bo lubie,i jutro kupie wafelki ryzowe a slodycze bede jesc ale oczkami![]()
Od jutra mam nadzieje wytrwac w postanowieniu: slodyczom stop.