Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć wszystkim staraczką mam problem chcemy mieć dzidziusia z mężem staramy się juz 2 miesiąc w tamtym miesiącu nic w tym mam mdłości była po tygodniu spuźnienia u lekarza bo test wyszedł z jedną kreską ciemna i druga była ale bardzo bladziutka i po 2 tygodniach jak miała dostac wczoraj dostałam jakies dziwne brązowe i różowe plamy dzisiaj mam cos jak miesiączke ale duzo mnie bledsza ta krew bardziej taka rózowawa i rakie małe skrzepiki czytałam że tak może byc na poczatku przy zagnieźdzaniu się w macicy ale sama niewiem doktor tydzien temu robił mi USG ale nic nie widział i powiedział ze macica jest lekko nabrzmiała ale że za wczesnie bo jak policzyłam był by 3 tydzien ciąży i niewiem co myśleć pomóżcie dziewczyny bo sie zapłacze
po odstawieniu jestem 3 miesiące

Anecia1111 dzisiaj byłam i gina i powiedział że krwawienie jest bardzo małe że zaszły małe zmiany niepowiedział jakie i jeszcze cin na USG nie widac kazał zrobic betke i jutro mam sie z wynikiem zgłosic dam znac jak już sie okaże co i jak pozdrawiam
Anecia1111 jednak wynik betki ujemny badanie lekarskie i okazało się że niewiadomo dlaczego @ spuxniła się 2 tygodnie ale poradziła się lekarza kazal mi pic folik i próbowac i niemam zamiaru się poddawać trzymam za was wszystkie kucuki a wy za mnie pozdrawiam oby te nasze fasolki wkońcu się pojawiły