Agness_13
Fanka BB :)
Mam też taką nadzieję, a właściwie nie- JA W TO WIERZĘ!!!!
Super. Trzymam za Ciebie kciuki, żebyś się dobrze czuła, i wszysko było w pożądku.
Mnie dziś coś chyba rozbiera... Głowa pęka, katar, rozbicie.... Ale kuruję się tylko domowymi sposobami, nie tracę nadziei że tam ktoś już może być.... hihi
Pozdrawiam
Super. Trzymam za Ciebie kciuki, żebyś się dobrze czuła, i wszysko było w pożądku.
Mnie dziś coś chyba rozbiera... Głowa pęka, katar, rozbicie.... Ale kuruję się tylko domowymi sposobami, nie tracę nadziei że tam ktoś już może być.... hihi
Pozdrawiam
Normalnia tak to dolegliwości prawie rzadnych nie było, ale ta rwa od początku mnie męczy mimo że wcześniej nigdy nie miałam takich problemów. Ale mój gin mówi że to częsta dolegliwość w ciąży, która po porodzie mija jak ręką odjął więc te kilka miesięcy dam radę, bo czego się nie robi dla naszych maluszków :-) Chociaż niekiedy to jest taki ból że nie wiem co ze sobą zrobić, a najgorzej jak ten ból w nocy obudzi i wtedy to już usnąć nie mogę. Ale już więcej nie straszę, w końcu nie każdego musi to dopaść :-) Pozdrowionka