reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hejka dziewczyny!

kwiatuszek kurcze szkoda że tak późno - przed sekundą... zobaczyłam wiadomość bo dopiero wczoraj późno wieczorem wróciłam od rodziców, a dzisiaj mam już bratanicę na wakacjach i jesteśmy umówieni ze znajomymi na popołudniową kawkę ehhhhhhhh niestety nie mam netu u rodziców i nie byłam na bieżąco :-(

reklama
Witam.Ja mam pierwszy cykl po odstawianiu.Powinnam dostać@ 3.08, czyli wczoraj ale jak na razie nie ma..02.08 zrobiłam test, bo oczywiście nie wytrzymałam, ale wyszedł negatywny, a ja cały czas się łudzę, że może jednak się udało..

hejka dziewczyny!

upał upał i jeszcze raz upał... ale nie puchnę nadal więc żyję ;-)

dzisiaj jadę do rodziców bo jutro wizyta, więc muszę odwieźć bratanicę i zostawić młodego do przypilnowania

póki co pozdrawiam

czesc Dziewczyny :) Chcialabym do Was dolaczyc, mozna jeszcze czy juz wszystkie zafasolkowaly?? Miesiac temu odstawilam krazek nuva ring, byly staranka i nic :( dostalam wczoraj okres i jakos sie podlamalam, wiem ze to dopiero pierwszy cykl staran, ale jak wiadomo jestesmy niecierpliwe :p chcialam miec na slubie 23 sierpnia miec mala fasolke, no ale widocznie nie bylo to pisane :)

hejka dziewczyny!

co tam u Was???

ja po wizycie, wszystko ok, mała rośnie odpowiednio do wieku ciąży, ja czuję się dobrze tzn męczę się już bardzo np dłużej chodząc ale na tym etapie to normalka :-)

gorzej z Adasiolkiem, bo byliśmy tydzień temu (pon i wt) nad jeziorkiem niedaleko nas i w środę dostał takie 2 dziwne plamki na skórze na tułowiu, po jakimś czasie zaczęły rosnąć, a w sobote tak się rozpaprały że masakra, no i dzisiaj poszlam z nim do lekarza i okazało się ze albo gronkowiec albo paciorkowiec ... dokładnie nie wiemy bo przy nich zmiany skórne wyglądają bardzo podobnie wrecz identycznie
no i zapisała mu maść z antybiotykiem, "fiolet" do zasuszenia i jakiś syrop przeciwalergiczny na swędzenie bo zaczęło go to męczyć
mamy go obserwować czy nie dostaje nowych wykwitów i temperatury bo jeśli tak to wtedy musimy odrazu przejść na antybiotyk doustny, a zmiany moga pojawiać się do dwóch tyg od kąpieli czyli nam jeszcze tydzień został niepewności

Martusia głowa do góry, w końcu zafasolkujesz :-) widocznie fasolka chciała żeby mamusia mogła się po ślubie zabawić na weselu :-)

reklama
kwiatuszek w Wiecanowie byliśmy.... to jakieś 2-3 km od nas w stronę Bydgoszczy, Wasz znajomy na pewno wie co to za jezioro... rewelacji nie robi dlatego tam praktycznie nie jeździmy ale ten tydzień temu było tak gorąco że nie dało rady w domu pod wieczór wysiedzieć i pojechaliśmy tam bo blisko... i żałuję bo tyle czasu tam nie byłam i raptem 2 razy się skusiłam i efekt jest jaki jest... już wolę się poświęcić i do Przyjezierza śmignąć ... chociaż teraz i tak nic z tego nawet jak mega upały wrócą bo Adaś póki co kąpać się w jeziorze nie może

Do góry