reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
kurcze...ja to się na tych temp nie znam i nie mam zamiaru sobie mierzyc codziennie... ostatnio jestem bardzo rozdrażniona, czekam już tylko na weekend...:) a lekarka,w sumie taka sobie, naczekałam się w kolejce, za dużo nie dowiedziałam,już więcej państwowo nie pójdę...no, może trafiłam na jej gorsze dni...

pewnie tak było :) ja chodzę prywatnie i jestem bardzo zadowolona ;) z tą temperaturką to ja też jestem zielona :) Myszka długo się starasz? pozdrowionka dla Was i miłego dnia życzę :)

ja wlasnie mierze sobie temperaturke codziennie ok 8 rano, bo tak mniej wiecej sie budze...poki co 8d.c. mam 36.4...chcialabym, zeby juz sie podnosila powoli, bo to moze znaczyc o owulacji:) dodatkowo mam jeszcze testy owulacyjne, wiec jestem zwarta i gotowa, hihi:) myszka 45 - to tez moj pierwszy cykl staran :) oby nam sie udalo szybciutko !

i w ktorym dniu cyklu zaczynalas robic te testy? ja czytalam, ze jakos od 11d.c przy 28dniowym cyklu...tylko, ze po odstawieniu tabletek nie wiem jak dlugi mam cykl :(

cześć dziewczyny :) widzę że odrazu od 1 cyklu próbujecie... tylko ja chyba się tak wstrzymuję :) życzę powodzenia :) ja testów owul. nie robiłam jeszcze, myślę ze dopiero jak nie będę mogła zajść przez dłuższy czas to wtedy spróbuję. Ja teraz czekam na okres na weekendzie ma być :) a potem może w koncu zaczniemy coś działać :) pozdr.

reklama
miliaa cykle mam od 24-28 maxymalnie (najczęściej co 24) a owu miałam o dziwo od 12 dnia bo wedlug tych wszystkich tabeli powinnam mieć wcześniej

Do góry