reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

A oto, co mój małżonek kupił Naci na Dzień Kobiet...:-p:blink::shocked2:
Sukienka:
scsxn4.jpg

A to już mój wybór.
Bluzeczka, rozmiar 86.
104gbjm.jpg

Książeczki, polowałam na nie od jakiegoś czasu. Tanie, jak barszcz, 3.60zł za szt.
w2er6d.jpg

No i skarpetki, są zajefajne, Nacia uwielbia łapać te krowy.
24nfsiu.jpg

reklama
Moniko, to wklejaj fotki, chętnie zobaczę takie malusie buciki;-):-). A jak kolor???
Nacia ma na razie tylko kapciuszki, rozmiar 19.
A to jest ten komplet, o którym chyba pisałam na wątku głównym, kupiony na allegro. Jestem nim zachwycona:cool2:, tylko bluzeczka ma za długie rękawki:baffled:, choć spódniczka jest w sam raz, najwyżej dokupię na teraz jakąś inną bluzeczkę np. białą, lub różową, ale gładką.

2dh90mb.jpg

hohohoo no to pieknie ubieracie swoje niewiasty:-D:-D;-);-)

a to nasze pierwsze prawdziwe buciory...tatus robil fotki na spacerku

My dzis zakupiliśmy 4 książeczki i do kapieli zestaw Fishera :-) ksiazeczki takie ze wklejone sa rozne tkaniny i mozna dotykac futerka piasek pióra itp :-D super Mili sie zakochala!!!

978-83-7512-518-4.jpg

978-83-7512-519-1.jpg

i jeszcze obrazki z małymi stworzonkami,o Noddym i słownik rocznego dziecka!!! Mila uwielbia książki!!!

reklama
sliczne te wszystkie ubranka buciki i ksiazeczki

ja wczoraj zakupilam juz takie pozadne buciki takie na dwor i jak tylko kubie zalozylismy to sam tak smiga ze szok , jeszcze kupilam szelki do chodzenia smiesznie to troszke wyglada jak ide z kuba na tych szelkach ale chociaz plecy nie bola i bezpiecznie bo go trzymam caly cazas w razie gdyby lecial to nie upadnie

moze jutro wkleje foty

Do góry