reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

Anetko-teraz przy tych kursach walut dużo rzeczy opłaca się kupić za granicą, bo okazuje się, że po przeliczeniu wychodzą dużo taniej:tak: My też się zastanawialiśmy nad fotelikami na rower i na ebayu są dużo tańsze niż u nas na Allegro:szok: A wózek wygląda super-ciekawe jak się będzie prowadził;-)

reklama
No super ten wozeczek Anetka :-) i fajna cena nie powem :tak:

My kupilsmy dzisiaj fajne sandalki bo tamte to byly takie zwykle nie do biegania bo takie szytwne kupione na szybko a te sa ladniutkie i fajniutkie :-)
ale zaluje ze nie kupilsmy jednak rozmmiaru wiekszego bo chyba krotko w nich polata.
Powiedzcie mi jak wasze dzieciaczki maja sandalki to maja duzo miejsca z przodu za paluszkami :confused: czy tylko troche bo w tych sandalkach niki ma moze pol centymetra tylko wolnego miejsca.

SAMI - Kuba ma z przodu w sandalkach jakis 1 cm luzu - tak mi sie wydaje :tak:

A cena wozka....i tak musialam sie na poczatku naprodukowac zeby M przekonac :-pBo on ponad 2 razy drozszy niz ten co mamy teraz......ale drozszy 2 razy zamiast 3 razy to duza okazja ;-)
Ogolnie to jestem tak podjarana, nie moge sie juz doczekac kiedy przysla nasz nowy pojazd :-D :-D :-D
KASIA - ja w kwestii tego wozka tez liczylam na ebay - ale znalazlam w normalnym sklepie w UK jeszcze troszke taniej :-D

Anetka dzieki za odpow. :-)
ale ten nowy wozek pisalas ze 800zl was kosztowal a ten nasz (bo mamy takie same baby atlantic) kosztowlay 890 jakos czyli ten nowy tanczy przeca ;-)chybaze cos mi sie pomylilo i zle przeczytalam

Anetka achaaaaaaaaaa :-D zas cos mi sie w glowce pomieszalo ;-):-D to i tak super ze o 800 zl taniej!!!! duzo kasy zaoszczedzone napewno na co innego sie przyda :tak:
Stejpa super piaskownica!!! :-)oj to Ewcia bedzie szalala :-D

stjepia super piaskownica tez bedzie trzeba tu do moich rodzicow jaka sprawic ale myslalam o takiej plastikowej co sie ja zamyka

anetka fajowy woziu i super ze o tyle taniej ,

a co do wozkow moj nasz wyniozl 2000 zl razem z fotelikiem i powiem wam ze zaluje bo tyle kasy dalalm a material ciulowy jak sie okazalo i wogole cos z hamulcem nawala nie jestem zadowolona , a firma to implast

aneta no fajna bryka:tak:ciekaw czy Kubkowi sie spodoba bo malusiej dzidzi to bedzie narazie obojetne:tak:oooo ucho mi sie zatkalo:szok:myt tez zamawialismy wozek z wloch (tak to sie pisze:confused:)bo o 150 yro byl tanszy niz w hitlerowie:tak:
stjepa to sie Ewkoludek ucieszy:tak:
mloda mamusiu te plastikowe piaskownice troche liche:tak:jak mocniej slonce przygrzeje to plastik sie odksztalca:tak:chyba ze sie wybuli solidna kaske na lepsza jakosciowo:tak:my mamy taka tansza ale jak narazie ok:-D

a to nasze sandalki acha sami i tez Emilcia dlugo w nich nie pochodzi:no:tzn tylko tegoroczne lato:tak:

Załączniki

• sandalki (Medium).JPG
    sandalki (Medium).JPG
    45 KB · Wyświetleń: 45
reklama
:-DAnetko to zaoszczędziliście duuużo - opłacało się, a za ile planowana dostawa?

Szminko fajniutkie sandałki, ale chyba trzeba by kupić ze dwa nr za duże żeby były na dwa sezony...;-):rofl2: Tak jeszcze z 13 lat będą nowe butki co sezon...:szok:
A moja mała ma już więcej par niż ja!!!:szok::szok::szok::szok:

Stjepa pisakownica pomysłowa i fajna, ławeczki zawsze się przydadzą!!!:tak:

A my małej kupiliśmy basenik na dzień dziecka - ale mieliśmy zabawę wszyscy, a mała aż piszczała z radości!
Zobacz załącznik 80671
Polecam, w selgrosie za 85 pln!!!

Do góry