reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
kasia25 u mnie tez w zasadzie rozmiarowka od 20 ale to akurat nelce pasi ... ona bardziej teraz 21 :nerd:
w azji pelno mniejszych rozmiarow :happy: moze przez internet se cos zamow
ja bym na twoim miejscu nie kupowala mniejszych drogich bo stopka Basi szybciej urosnie niz ci sie zdaje :tak:

anetka a wiec zdecydowaliscie sie na ten wozek :-) ja jeszcze nie do konca, gapie sie po ludziach bo widzialam juz sporo na miescie tych philow&tedsow.... i tak raz mi sie podoba a raz mysle ze maly...ale kogo nie zapytam (ja to wprost wale-i co zadowolona pani z tego wozka???) to zadowoleni
...wczoraj znowu widzialam z pelna zaloga, noworodek plus maluch... ale czasem kupuja tez dla jednego dziecka i jako jednoosobowy tez jest super.. takze do porodu jeszcze z kubim pojezdzisz :tak:
no i powiedz ile dalas w uk a ile w pl kosztuja??? u mnie jesli sie nie myle cena dochodzila do 6000 koron to by bylo 2100 zl
aaa juz doczytalam-1800 :nerd: no to i mnie by sie oplacalo w UKeju kupowac :-p

stjepa fajowa piaskownica i sama myslalam wlasnie o tej... i znowu te ceny.. u mnie ta sama to 400 koron czyli 140 zl czyli mniej niz alegro :szok:
ludzie pl to kraj dla bogaczy!

madzia basenik bosski, ja tez taki chce! :-)

akurat nam sie lodka dmuchana przebila, i jak dotad to w niem mala siedziala jak sie wody nalalo do srodeczka... ale zrobil sie flak i trzeba bedzie cos nowego zapodac...

u nas bardziej meblowe zakupki :tak:
w czoraj ikee zaliczylismy :-p i malutkiej kupilam taki regal bialy do ktorego sie wsola kolorowe pojemniki na zabawki... koniec z burdlem!!! w koncu bedzie segregacja zabawek
a co sie naskrecalam tych srubek.. 2 godziny ze srubokretem w reku :szok:
i krzeselko do karmienia to najtansze biale co pewnie widzialyscie, jak dla mnie wystarczy... mala zadowolona i te ceny- 99 koron to niecale 35 zl :tak:
to pierwsze wysokie krzeselko w zyciu neloslawy,,, niezle dlugo wytrzymala :nerd:

poza tym rzeczy do domu... anie przepraszam.. taki stopien co pod umywalke aby mala dosiegala jak raczki myjemy.. jakies pierdulki typu pojemniki do zamrazania malusich obiadkow....

Ktosiu-w końcu kupiłam te sandałki za 139 zł w Zdrowej Stópce;-) Te były najmniejsze, a i tak Basia ma dosyć duży zapas, a to przecież 19:szok: Coś małą stópcię ma moja córeczka:confused:

STJEPA - fajowa piaskownica, super ze ma te laweczki po bokach :tak:
MADZIALLENKO - basenik po prostu czadowy :-)
SZMINKA - sandalki sliczne :-)

KTOSIA - ostatecznie po przewalutowaniu na karcie kredytowe wyszlo 1870 zl - wiec i tak niezle.....Ja przejrzalam w UK wiele sklepow i zdaje sie ze znalazlam najtanszy :-p (jesli chodzi o kupno razem z tymi dodatkami)....wiec jakby co polecam ;-)
MADZIALLENKO - ja droge tego wozka sledze na stronie internetowej.......wczoraj przed 20 byl juz w Polsce (tylko nie wiem dokladnie w ktorym miejscu)......wiec mam nadzieje ze niebawem go dostaniemy :tak::-)

Ostatnia edycja:
Anetka to super!!! :-)
Madziallenka superowy ten basenik sama bym do niego wskoczyla :tak::-)
Moi rodzice wczoraj mi powiedzieli ze kupili Nikodemkowi tez basenik taki malutki na balkon i jak przyjedziemy to bedzie sobie Niki siedzial i dupcie moczyl :-)

Fotki beda, ale pozniej.....nasz aparat zepsuty, ale namowilam M zeby z pracy przyniosl :-p A co ma lezec takie nieuzyteczny :-D

Wozio zlozylam......pare rzeczy mi sie nie podoba: niewygodny hamulec i dziwna budka....ale da sie przyzyc.....W koncu tu o funkcjonalnosc chodzi......
Poki co urzekly mnie jego rozmiary.....jest takio zgrabniutki, wąski, po zlozeniu o wiele mniejszy od naszego obecnego (w zasadzie poprzedniego :-p).

Kuba namietnie jezdzi nim po calym mieszkaniu.....wlazi i wylazi z niego.....staje na siedzisku - i o dziwo mimo ze trojkolowy tojest bardzo stabilny.....mlody skacze a ten sie nie wywraca :tak:

reklama
no to fajnie ze jestes zadowolona i kubus tez z nowego wozu :tak::-) masz racje tamten nasz to straszna kolumbryna ;-)
A nam sie tez aparat zepsul :wściekła/y:

Do góry