reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja to faktycznie zacmienie mam :baffled:
Jak zaczęłyście mi pisac o rozmiarze czapeczki 62 pomyślałam, że coś nie bardzo mi podajecie :baffled: Na allegro są rozmiary 40/42/44 itd ale tam są podane obwody głowki a nie rozmiary ciuszka :baffled: no i nadal nie wiem jaka mam kupic.
Mamę poproszę to mi kupi - ona nie może przejśc koło sklepu z dziecinnymi rzeczami bez zaglądania :happy: gorzej niż ja. No ale chyba nadrabia to, że nie mogę chodzic i już ze 2 miesiące nie byłam w sklepie z ciuszkami. Dobrze, że większośc kupiłam na samym początku - a tak się czepiali wszyscy, że za wcześnie.:-p

reklama
CLUE - ja czapeczke kupilam w Smyku - najmniejsza jaka byla...oznaczona jako 0 newborn :tak:
Kuba po urodzeniu mial obwod glowki 32 cm........i z tego co pamietam dzieci kolezanek mialy zazwyczaj wlasnie tak do 35 cm...:tak:
Hihihi a druga taka ciepla czapeczke mam z wełenki ktora zrobila moja mama dla Kuby - ale nie ubral jej ani razu bo bylo cieplo...tez taka malenka :tak:
DOMBAR - super prezent z tymi pileuszkami - akurat jak ma sie maluszek pojawic :-)...moze zagraj w cos jeszcze :-D
NO I NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZONKA Z OKAZJI URODZIN....SPEŁNIENIA MARZEN...ORAZ LATWEGO, SZYBKIEGO ROZWIAZANIA :-):-):-)

dombar wszystkiego najlepszego:-)

A do mnie w koncu wczoraj przyszla paczka z ubrankami, i znowu mam sterte prania:-) a co do czapeczeki to ja mam ich mnostwo, i w roznych rozmiarach, wiec ktoras napewno bedzie pasowac:-)

Mój mąż mówi do mnie " Jedziesz w sobotę do miasta?" JA na to " Nie, dopiero po niedzieli" a on na to " Ej, bo trzeba kupić rożek i łóżeczko, bo to już nie są żarty....!!" Tak mi sięśmiać chciało z tej jego powagi, bo jak pytałam 2-3tyg temu czy mnie zawiezie do szpitala jakby co, to mi do tej pory nie odpowiedział:-D Ale widać wreszcie do niego dotarło że będzie tatą. I najwyższa pora bo mie jestem pewna czy do 3.11 dotrwam

Dombar wwszytkiego NAJ z okaziiiiii urodzinek....
co do czapeczek to chyba najlepiej kupowac juz z dzieckiem teraz cos na strat a pozniej przymiezac bo moj syn ma jakas nie typowa glowke i jak sa podane miesiace lub waga szkraba na czapeczkech to ja zawsze mialam poslizg a jak skonczyl rok to jeszce hrabia musial zaakceptowac czapke bo byly takie co odrazu byly wyrzucone.... wiec nie ma chyab recepty ..... a to uszy beda na wierzchu albo to dziecko utonie w czapce albo znowu nie wejdzie na obwod.....?? milego prania i sprzatania my nadal bez wozka mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu kupie

reklama
Dombar wwszytkiego NAJ z okaziiiiii urodzinek....
co do czapeczek to chyba najlepiej kupowac juz z dzieckiem teraz cos na strat a pozniej przymiezac bo moj syn ma jakas nie typowa glowke i jak sa podane miesiace lub waga szkraba na czapeczkech to ja zawsze mialam poslizg a jak skonczyl rok to jeszce hrabia musial zaakceptowac czapke bo byly takie co odrazu byly wyrzucone.... wiec nie ma chyab recepty ..... a to uszy beda na wierzchu albo to dziecko utonie w czapce albo znowu nie wejdzie na obwod.....?? milego prania i sprzatania my nadal bez wozka mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu kupie
no już czas a wybraliście już coś czy nawet pomyslu na wózek nie macie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry