reklama

Zakupowe szaleństwo

Niki tak chicco trio enjoy nawet wiem jaki kolor ale nie lubie wydawac pieniedzy i moj M tez raczej do skner nalezy wiec u nas takie grobe wydatki to na ostatecznosc....;-) mial byc maclaren xlr ale tamten jest lzejszy i mniejszy a u mnie to tym razem byl priorytet

reklama
Dombar - spóźnione ale szczere zyczenia urodzinowe! :tak::tak:
Lucyann u nas w Toruniu sa duże przeceny właśnie trio enjoy for me. Czasami na alegroo tez można dostać cały wypasiony mega komplet w dobrej cenie. A z ciekawości jaki kolor?

wiecie jest kolor topaz sa sliczne na wyprzedazach kosztuje cos ok 999,00 wiec nie tak drogo..... lubie ostre kolory .... w lodzi i sklepie chicco kosztuje 1299,00 wiec jak juz bedzie za pozno nasze sknerstwo sie odbije .....hihihihihihihihi;-)

ładny kolorek - ja też lubię takie zdecydowane. Dlatego nasz wózeczek ma elementy ostrego zielonego. Dla dzieci nie może być takie szaere bure. Chociaz dla siebie zcęsto wybieram stonowane kolory. Ale... czerwone sukienki i spodnice lub dodatki są w szafie często uzywane :-)

Bardzo fajny :tak: ja też mam zdecydowany kolorek wózka i takie mi się najbardziej podobają chociaż z garderobą to podobnie jak Kiriam;-)ale dla dzieciaczka to zaszaleć można:-)

Niki a przypomnij mi na jaki wózek się zdecydowaliście ?
Maxi cosi mura- one mają średniawe kolorki ale jak zobaczyłam ten malinowy to już bylo po wybieraniu;-) tyle tylko że maluszek zmienił płeć wmiędzyczasie ale cuż na wszystkich reklamach w tym kolorku chlopiec się wozi;-) więc może przejdzie:tak: a i tak podoba mi sie najbardziej wiec trudno....

reklama
Dziękujemy:tak::-)
tylko my się dzecydowaliśmy na 4 kołowca pomimo że 3kołowy tez mi się bardzo podobał to M był zdecydowanie na nie;-) za to caly czas bez wanienki:zawstydzona/y: chyba M kupi jak już się rozdwoję... jakoś czasu na zakupy nie ma:sorry2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry