reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Zastanawiałyście się już co pokupujecie pociechom na mikołajki i pod choinkę. U mnie ostatnio hiciorem są gry Granny, memo, karty piotruś i karty z liczbami. Może czegoś się nauczy. Widziałam na allegro elmo i zastanawiam się czy jej nie kupić. Chociaż ona ma dużo maskotek jeszcze jedna i półka się załamie.

Duska zazyczylka spobie zestaw do grania- bebenek, trabka, kaskiety i takie tam...narysowala wszystko i stoi w oknie;-)tak by Mikolaj widzial:-D

Ona uwielbia wszystko co zwiazane z muzyka...na organach codziennie nam gra i wczoraj Adam kupil jej mikrofon...uradowana ze hej...moze grac spiewac i tanczyc...:-D

Na mikolaja jakis garaz ze zjezdzalaniami-bo moja pociecha kocha auta i uwielbia budowac cuda z roznych klockow-od drewnianych po lego...mowimy ze to bedzie inzynierka nasza-naprawde ma do tego talent:tak: a na gwiazdke chyba taki domek dla barbie... ma kilka i tez sie bawi nimi...udajemy sobie ze ze soba rozmawiaja itd....:-D No i teraz w reklamie jest taki z winda i cudami... no i mysle ze moze taki domek...

Martusia na mikołajki dostanie puzzle- po dość długiej przerwie znów często układa, wszystkie już układa właściwie bez zastanowienia, więc dostanie jakieś większe. A na gwiazdkę jeszcze nie wiem, może jakiś zestaw lego. A jak jej ktoś kupi kolejną maskotkę, to chyba zrobię krzywdę, nie mam już gdzie ich kłaść.

reklama
Kasiu my mamy dużo puzli. Jak chcesz a masz już jakieś obyte to możemy się wymienić. Wogóle jeśli któraś z Was chce to chętnie wyśle. Ola ma ich dużo i większość już jej się znudziła. Są kompletne i w dobrym stanie. Jak ktoś chętny proszę dać znać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry