reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja w tym roku z wyprzedazy nie skorzystam, bo musiałam się przed powrotem do pracy ubrać, wszystko jak to po ciąży bywa na mnie wisiało;-):-D

dziewczyny zycze wam wszytskim i waszym rodzinkom szczesliwego 2010 roku! bawcie sie dzisiaj ile sie da, tylko nie pic za duzo, bo jutro trzeba sie zwlec z lozka do dzieciorkow :)
do spisania w nastepnym roku :)

Moje kosmetyki sa super okay...Tylko z palety cieni nie jestem zbytnio zadowolona bo tam troche matowych cienia ja wole perlowe....kredka zelowa super....odzywka tez...no cala reszta bomba...:tak:

Aha tu jeszcze buty sobie kupilam,ale na lato ;-):-D z tamtych kozakow zrezygnowalam bo kurde na te sniegi co teraz mamy to absolutnie sie nie nadaja,autem nie da sie w nich prowadzic bo za wysoki obcas...no i na cholere maja zas stac w szafie...Za to mam juz zegarek ktory chcialam :-)

Aha tu jeszcze buty sobie kupilam,ale na lato ;-):-D z tamtych kozakow zrezygnowalam bo kurde na te sniegi co teraz mamy to absolutnie sie nie nadaja,autem nie da sie w nich prowadzic bo za wysoki obcas...no i na cholere maja zas stac w szafie...Za to mam juz zegarek ktory chcialam :-)

a nie chcesz zamaist pic, to wpasc szostego do paryza??? zaczynaja sie wyprzedaze no i nie sniegu, wiec mozna szalec z koreczkami ;)
a ja dzis wlasnie sniegowce wielkie okrutne sobie kupilam. z musu na wyjazd na snieg pod koniec stycznia :) ale dzielnie czekam do srody i juz podkreslam kody w katalogach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry