sylwia : sprzety i fajne, tez lubie taki styl design chlodny, ale powiem wam ze zmywara smeg jest tak delikatna ze az moge wduszac jej drzwi!!!! taki miekki plastik! czarno to widze, jak na moje to super design owszem, ale jakos taka slaba obudowa...mysle, ze stara zmywarka z ikei pociagnela by 10 razy tyle co ta nam pociagnie... jeszcze takich drziw od zmywarki i takiej jakosci na oczy nie widzialam! az mnie szokuje, ze nikt o tym nigdzie nie pisal swego zdania o tym... wiec sie ludze, ze moze to kauczuk, miekki skacze, ale wytrzyma troche

wyjdzie w praniu, jak padnie dam znac

- jak na moje ( z moim szczesciem) to chwile po koncu gwarancji

ps. wozek malego padl dokladnie 9 dni po koncu 2 letniej gwarancji hehee... ma sie farta
z doniczkami nie pomoge, ja nie kwiatkowa
w czerwcu kolezanka-sasiadka leciala na tydzien do tunezji i powiezyla mi kwiaty...i mi padly w sloncu - przysiegam, ze podlewalam tylko chyba za malo... a ile strsu mialam... dogladalam i w ogole... od pocztaku nie czulam tej akcji ale co mailam jej powiedziec? jeden z najwiekszych wstydow mojego zycia jak je jej oddawlam te biedne wyplowiale kwiaty...
tym bardziej ze w podziekowaniu dostalam tunezyjski talezyk z daktylami... jak dzis o tym mysle, to jeszcze mi sie cieplo na polikach robi... kwiatow juz od nikogo na przechowanie nie biore! predzej juz dzieci!