reklama

Zakupowe szaleństwo

siedzie i sie smieje z Was laski hahaha z tych spinek do krawata hahah

moj A nalezy do typu mezczyzn, do ktorego bizuteria nie pasuje- klasyka- obraczka, zegarek czasem zaklada srebrna branzolete, ktora dostal i wsio. Sygnetow- NIENAWIDZE:o i dziwie sie jak facet moze to wogole nosic! kiedys A. nosil kolczyki 2 w jednym uchu, ale to daawne czasy, choc to mi sie akurat podoba, u mezczyzn ktorym to pasuje (musi pasowac do stylu w jakim sie nosi dany koles;)...moj maz juz zmeznial :PPPP i jakos w kolczykach juz go nie widze:P...

reklama
mój to nawet zegarka nie nosi. Twierdzi, że mu depiluje rękę. A o krawacie wogóle nie ma mowy. Ostatnio tak przytył, że na chrzest nie miał się w co ubrać. Wygląda coraz lepiej.

pati : a wiesz co ja robie? deperacko szukam watku mamy z frankfurtu i doopa, nie znalazlam, coraz wieksza panika mnie ogarania :) za to zdazylam juz znalezc stronke agencji nieruchomosci jakos immo "cos" scout 24 i juz nawet znalzalam kilka domkow ktore odpowiadaja mi na tyle ze jak nie ma ruchliwej ulicy przed/za/obok to biore od reki :)
w szoku jesem, jakie wymiary i czystosc i remonty w porownaniu z tym co se wynajmuje we francji za 3 razy wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!! jakas masakra :)

podkusilas tym piwem, jakos ostatnio nie myslalam, tesciowie nie pija piwa wiec zapomnialam ze wogole istnieje a teraz normalnie nie zasne!!!! :)

a wracajac do teatu watku to u nas byla dzis wyprzedaz dizelnicowa ( tutaj caly village) czyli moze jakies 30 stolikow ;) to co rusia ma u siebie co niedziele :)
obkupilam mlodego w ksiazki, bajki na dvd, skarbonke franklina, plecak-walizke z dory , kolorowanki nowe i gazetki dla dzieci itp :) masa tego a wydalam chyba 11 czy 12 euro :) hahahahaha

Ostatnia edycja:
kupilam w sobote spodnie- czarne alladyny , dwa topy- bialy, zolty, i kapelusz
Gracjanowi szorty i bluzeczke
Klaudii buty- sandalki skorzane
Adam sobie cos tam do cwiczen lokietniki czy co:P

Wiam.

Fajny wątek. Ja jestem maniaczką zakupową! Mam w szafie tone ciuchów, dzieciaki tak samo. Co jakiś czas robię wyprzedaż szaf... :) Kupuje często na allegro.

Pozdr.

A mój nosi spinki do mankietów, ma ich kilkanaście kompletów wygladają elegancko do garnituru, w którym chodzi na codzień do pracy i najlepsze ze ostatnio pozbyłam sie prasowania koszul, jest firma która prasuje za 1 zł wiec nie bede sie inhalowac para z zelazka;)

A co do bizuterii to mi generalnie podobają sie wszelkiego rodzaju rzemyki, i bransolety u facetów tylko wszystko odpowiednio dobrane i gustowne rzecz jasna, mój małż jest fanem zegarków wiec ma ich nawet nie wiem ile, do kazdego gajera inny;) wszystkie markowe ale jakie to marki to zielonego pojecia nie mam.

sylwia : 1zl za koszule???????????????? CZY TO JEST ZART? u nas 3,5-4 euro! teraz otowzryli nowy pressing discount i w tym discount koszula 2,5 euro. pomoc do domu za godzine prasowania bierze 10 euro i sirednio robi 5-6 koszul, wiec powiedzmy te 2 euro za koszule, wciaz ta metoda pozostaje najtansza :)

widze ze nie tylko moj fanatyk zegarkow :) i moze jesczze ktorys pan swtereki kolekcjonuje noszac je tylko w piatki i w wekeendy ;), czy tylko mi sie trafilo? hahahahahahahahaha :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry