reklama

Zakupowe szaleństwo!

My już mamy matę.
Fakt nie taka bajerancka jak twoja roksi, ale dostaliśmy ją od znajomjej, której to synek używał i szkoda kaskę teraz tracić ;-)
Natalka pewnie będzie bardzo zadowolona :-)

reklama
My już mamy matę.
Fakt nie taka bajerancka jak twoja roksi, ale dostaliśmy ją od znajomjej, której to synek używał i szkoda kaskę teraz tracić ;-)
Natalka pewnie będzie bardzo zadowolona :-)
Natalka leżała chyba ze 2 godziny aż bidulka zasnęła:-) mam nadzieje że będzie teraz podnosić główkę bo jak narazie to się opierdziala:wściekła/y:

A jak z biustonoszami do karmienia - przydały się? Nadal ich używacie? Ja nie używam, bo ich nieznoszę. Teraz to żadnego nie noszę:-):-p A jaka wygoda:-p:-):-)

Przydały i jeszcze długo będą używane bo piersi produkuja dużo mleczka i wkładki często trzeba zmieniać;-), mały je tylko cycusie:tak:
Ja też ich nie lubię, szczególnie teraz gdy jest tak gorąco a one wyłażą spod kusych bluzeczek a nie są zbyt sexi:-D;-)sporo letnich bluzeczek odpada bo prześwitują wkładki i głupio to wyglada:-p

A jak z biustonoszami do karmienia - przydały się? Nadal ich używacie? Ja nie używam, bo ich nieznoszę. Teraz to żadnego nie noszę:-):-p A jaka wygoda:-p:-):-)

ooo właśnie
biustonosze do karmienia dla mnie lipa :-p
wole czuć się dobrze w fajnym biustonoszu
a kupuje takie, zeby sie nie zniekształcał przy używaniu go do kamienia ;-)

ostanio kupiłam taki i sie super sprawdza

v007321.png

triumph
model - peretty lacy

u góry jest gumka i się pięknie podgina - tak jak sie należy :tak:

fajny :tak:
mnie własnie wpienia to, że te do karmienia są takie "nie sexy" :-p a latem jednak cieńkie bluzeczki się nosi i wszystko widać, szczególnie jak magdakap napisała te cudowne wkładki laktacyjne :rolleyes:
wczoraj kupiłam sobie taką koszulę, która jest trochę przezroczysta i stanik musi tam być reprezentacyjny, ciekawe jak będę w tym wyglądać ze swoimi wkładeczkami :-D

tak sobie myślę, że do końca czerwca muszę stanowczo zwiększyć ilość butli na dzień, bo ostatnie 2 dni pod rząd córa ani jednej nie zjadła :oo:
wtedy będę mogła kupić sobie sexy staniczek i w nim paradować :-D

Ja jak wychodzę z domu ubieram zwykły stanik :tak: Też mam triumpha, tylko troszkę inny ;-) Zadowolona jestem też z Gap'a, bo się fajnie rozciąga :tak:
Tyle że w każdym praktycznie staniku widać te cholerne wkładki, także większość bluzeczek odpada, bo za obcisłe lub prześwitujące :wściekła/y:

Nawet się trzymają, chociaż na tańce bym się tak nie wybrała :-). A nie prześwitywały, bo te rzeczy akurat nie były prześwitujące. Pewnie dużo zalezy też od wkładek - ja używam Johnsona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry