kasia580
03.2007 i 06.2012
Twój waży 13 kilo - to pióreczko
mój 17,5+ 6,5 mała = 24 kilo.
No to mnie pocieszyłaś, ale i tak uważam że są ciężkie. Dobrze ze nie mieszkam na 4 piętrze

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Twój waży 13 kilo - to pióreczko
mój 17,5+ 6,5 mała = 24 kilo.

Quinny SpeedySX-jest rewelacyjny na wertepy i po prostej drodze lekki nie zamieniłabym go na żaden inny fakt że był drogi ale już dwójka w nim jeździłaJa mam spacerówkę Graco Mosaic. Też ma skrętne kółka. Ale to niestety jest wózek do miasta, bo na wertepy się nie nadaje.
Nie może już swobodnie położyć rączek tylko jak śpi to trzyma je w górze, bo za wąsko ma
Dobrze, że wózek rozkłada sie na płasko...
Piotruś bardzo często śpi z rękami w górzeJa chyba na dniach jednak przesadzę córkę do spacerowej wersji wózka - na długość zajmuje już prawie całą gondolkę, ale to nie jest jeszcze główny problem, bo troszkę zapasu jeszcze ma. Gorzej na szerokośćNie może już swobodnie położyć rączek tylko jak śpi to trzyma je w górze, bo za wąsko ma

moaja spacerówka jeszcze nie przyszłaJa chyba na dniach jednak przesadzę córkę do spacerowej wersji wózka - na długość zajmuje już prawie całą gondolkę, ale to nie jest jeszcze główny problem, bo troszkę zapasu jeszcze ma. Gorzej na szerokośćNie może już swobodnie położyć rączek tylko jak śpi to trzyma je w górze, bo za wąsko ma
Jak będzie ładna pogoda to może jutro ją spróbuję przesadzić![]()
dzwoniła do skleppu i dostawa ma być w przyszłym tygodniu
mam nadzieję że przyjdzie bo u nas nie ma już miejca na długość
w gondolce nie widziala swiata i sie wkurzala, czasami spacer to byl jeden wielki wrzask