reklama

Zakupowe szaleństwo!

My zakładamy czwórki od miesiąca wcześniej miałam huggisy z usa były super-bez porównania do tych naszych; a teraz pampersy -nasze są ok.
ewa0381-4+ podobno są na wielkość takie jak4 tylko wkład większy tj . bardziej chłonne

reklama
ja na rzie używam huggisów 3 superflexów, jeszcze sa dobre, ale pewnie niedługo trzeba będzie kupić pampersy 4, niby huggisy sa do 9kg, ale faktcznie zlaeży jakie dziecko ma nóżki. A ubieranie...no cóż...u nas niczym wojna podjazdowa. ale czasem wystarczy dać coś synusiowi do łapki i jakoś sie udaje, bo przekręca się z jednego boczku na drugi i nózki podnosi...czysta masakra:-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Napisałam się jak głupia i się nie zapisało.

Informuję, jeśli któraś z Was będzie chciała skorzystac

W fotojokerze jest promocja na wywołąnie zdjęć, np. 450 10x15 za 119zł, trzeba tylko wydrukować kupon i z nim do sklepu. Przez internet można zamówić pakiet 150 zdjęć.

Fotojoker - Kompetencja w zdj

Nie masz problemów z zakładaniem trójek??
U nas to już wyczyn, żeby je założyć. Córa wierzga nogami, napina się i za Chiny ludowe nie można jej zapiąć. A do tego w nocy kilka razy już je przesiusiała.
Także teraz idą w ruch czwóreczki :tak:
Piotrek waży 7,5 kilo i używamy jeszcze trójek :tak: Nie mam problemów z ubraniem, no może troszkę przy nóżkach wydają się ciasnawe, ale nic nie przecieka i w brzuszku luzy :tak:

A moje najbardziej trafione zakupy to:
- laktator Avent ISIS (ratuje mi życie, nadal karmię piersią:-) poprzez ściąganie)
- aspirator do noska:tak: (do odciągania katarku), żeby brzydkie babony nie zalegały w nosku,

A najmniej używane to:

- kombinezon, który kupiliśmy jeszcze w czasie ciąży, kiedy było zimno, a jak się urodził Piotruś zrobił się kwiecień i bardzo ciepło;-), także miał go na sobie 5 min, bo tyle trwała nasza podróż ze szpitala:happy2:

Ja nie znoszę jak pieluszki są takie na styk, że się trudno zapina, albo że jeden bok nie zachodzi całkowicie na drugi i zostaje tam gołe ciałko :no:
Wolę jak jest pewien zapas i swobodnie mogę je założyć ;-)
Także właśnie założyłam ostatnią z zapasów "trójkę" i teraz już non stop jedziemy na "czwóreczkach" :-D

reklama
Kupiłam dzisiaj łóżeczko turystyczne/kojec.
Będzie u teściowej jak małą będzie się opiekować i na różne wyjazdy.
Mam nadzieję, że będzie ok.

ch_bye_mandarin.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry