reklama

Zakupowe szaleństwo!

Dziewczyny mam pytanko dotyczące fotelików samochodowych. Ten który mamy staje się już za ciasny a kolejne foteliki sa już dla dzieci siedzących. Bez sensu byłoby kupowac kolejny od 0 do 13kg.... Jak Wasze pociechy się mieszczą? Może ten mój jest jakiś wyjątkowo mały albo mi się wydaje za ciasny bo Mateusz do "byków" nie należy a wygląda w nim jak szprotka w puszce...

Ja mam taki:
http://www.funnycompl.nazwa.pl/_sunbaby_pl_allegro/babydesign_foteliki/dumbo/foto/www_DUMBO_08.jpg
Są jeszcze od 0 do 18 kg

reklama
debiutantko my jeszcze auta nie mamy, więc i fotelika też nie, ale planujemy niebawem kupić samochód więc i to drugie będzie niezbędne. Zamierzam kupić od razu fotelik właśnie na przedział wagowy 0-18kg, bo 0-13kg to teraz już będzie bez sensu. Myślę o takim:

FOTELIK SAMOCHODOWY JANE RACING 0-18KG (214945582) - Aukcje internetowe Allegro

Czytałam informacje o crash testach i ten wypadł w miarę najlepiej wśród fotelików w tym przedziale wagowym. Nie chcę oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka. Choć cena jak dla mnie jest troszkę wysoka, ale co zrobić :dull:

A my już od jakiegoś czasu jeździmy bez tej wkładki. Mateusz ma ok. 65cm i wazy niecałe 7kg. Może ma być taki upakowany w tym foteliku..... sama nie wiem. Mam wrażenie, że mu niewygodnie...

Zacząłby już siedzieć to wtedy kupiłoby się większy fotelik i po problemie.... Chociaż jak znam życie to będzie kolejny problem jaki fotelik wybrać....

A my już od jakiegoś czasu jeździmy bez tej wkładki. Mateusz ma ok. 65cm i wazy niecałe 7kg. Może ma być taki upakowany w tym foteliku..... sama nie wiem. Mam wrażenie, że mu niewygodnie...

Zacząłby już siedzieć to wtedy kupiłoby się większy fotelik i po problemie.... Chociaż jak znam życie to będzie kolejny problem jaki fotelik wybrać....

Może przetrzymaj go jeszcze trochę w tym. Przecież nasze dzieci już niedługo będą same siedzieć bez problemu. Już się garną. Myślę, że to już naprawdę niebawem i wtedy przesadzisz go do tego większego fotelika.

reklama
Może przetrzymaj go jeszcze trochę w tym. Przecież nasze dzieci już niedługo będą same siedzieć bez problemu. Już się garną. Myślę, że to już naprawdę niebawem i wtedy przesadzisz go do tego większego fotelika.

Chyba tak własnie zrobimy. I tak staram się żeby jak najkrócej siedział w tym foteliku i jak gdzieś wychodizmy z samochodu to go przekładamy do wózka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry