Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

My raczej nie mamy co liczyć na taką hojność i te sprzęty będziemy musieli kupić sami![]()
Agutek ja właśnie dostałam w prezencie kojec dla dziecka ale przyznam szczerze, że wolała bym aby dali pieniądze i sama bym kupiła. Piszę tak bo ten kojec to straszna kolubryna, pół pokoju zajmuje. Nie to, że nie jestem wdzięczna ale prezent troche mało praktyczny się okazał:-(

Też uważam, że pieniążki są najbardziej praktyczne, bo można kupić potem rzeczy wg własnego gustu. Niestety u nas w rodzinie nawet na pieniążki nie mogę liczyć dlatego wiem, że będę musiała sama odłożyć i kupić wszystko.
Prawdopodobnie tylko chrzestny kupi coś lepszego - powiedział, że da mi katalog z zabawkami i będę wybierać co chcę dla córeczki.
Na resztę rodziny niestety nie liczę ;-)Było już parę okazji aby się o tym przekonać![]()
.Agutek, my też nic nie dostaliśmy do tej pory, wszystko musieliśmy kupić sami. Ale myślę, że coś tam rodzinka na chrzciny sypnie. Pewnie bez szaleństw, ale zawsze coś.