Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To drogi mają ten blender, gdzieś go widziałam za 199zł. Chyba w MediaMarkcie.W Carrefour jest promocja, kupując Pampersy za 46,99 dostajemy zniżkę 70zł na blender Brauna, kosztuje wtedy 169zł.
Agutek - ja kupowałam małemu niekapek z miękkim ustnikiem od 6 miesiącaDziś kupowałam butelki AVENTU i na ulotce zadziwiła mnie jedna rzecz. A mianowicie przedziały wiekowe w ustnikach-niekapkach. Jeszcze niedawno biały miękki był od 3-go miesiąca, a zielony od 6-go.
Teraz na tej ulotce biały jest od 6-go, a zielony od 12-go miesiąca
Zastanawia mnie czy nastąpiły jakieś zmiany mające za sobą ukryte jakieś powody czy może to błąd w druku? Na stronie Aventu nadal zachowane są stare przedziały wiekowe![]()
Jest biały (ustnik)
Były tam też niekapki od 3 miesiąca i też miały biały ustnik :-) Były też te od 12 miesiąca, ale nie pamiętam, jakiego koloru był ustnik..Agutek - ja kupowałam małemu niekapek z miękkim ustnikiem od 6 miesiącaJest biały (ustnik)
Były tam też niekapki od 3 miesiąca i też miały biały ustnik :-) Były też te od 12 miesiąca, ale nie pamiętam, jakiego koloru był ustnik..

Córcia leżała i machała nogami to wszystko zbiło się w jednym miejscu i u góry pozostały... nic nie pozostało. Te rozciągające się paski w Pampersach to jest coś, a tu? Jest tego może ze 2 cm i prawie wcale się nie rozciąga.ja w media kupiłam blener Browna za 99zł taki zwykły prostyTo drogi mają ten blender, gdzieś go widziałam za 199zł. Chyba w MediaMarkcie.

mam niekaperk Aventu od 6 miesiąca ale ma plastikowy zielony ustnikAgutek - ja kupowałam małemu niekapek z miękkim ustnikiem od 6 miesiącaJest biały (ustnik)
Były tam też niekapki od 3 miesiąca i też miały biały ustnik :-) Były też te od 12 miesiąca, ale nie pamiętam, jakiego koloru był ustnik..
ale mała sobie radzi:-)