• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Agutek, aż mi słabo. Płaciłaś za nie 6,99 za sztukę? Cena się zgadza, 25zł, ale one były sprzedawane w trójpaku, tzn. 25zł za 3 szt. Ja właśnie za nie zapłaciłam 7,5zł (za 3 szt.)

Agutek, aż mi słabo. Płaciłaś za nie 6,99 za sztukę? Cena się zgadza, 25zł, ale one były sprzedawane w trójpaku, tzn. 25zł za 3 szt. Ja właśnie za nie zapłaciłam 7,5zł (za 3 szt.)

Dokładnie to 6,66 :sorry2: Bo na allegro były 3 wystawione za 20zł.
A czwartą za 9.50.
Ale do tego dolicz jeszcze 8zł za przesyłkę.

A ty zapłaciłaś 7,50 za 3 sztuki łącznie jak rozumiem tak? Więc masz dużo taniej :tak:
Dla mnie to i tak niska cena to co zapłaciłam, więc i tak się cieszę ;-)

:tak::tak::tak:

Właśnie teraz patrzę, że jest bardzo dużo rzeczy cherokee na allegro. Dokładnie tych samych co w tesco za grosze. Kupiłam np. body za 30zł 7szt, a tu widze że wystawili po 45-50zł.

No widzisz jaki biznes można otworzyć ;-)
U mnie niby Tesco jest, ale ciuszków nie ma...więc dla mnie nawet takie coś jest okazją, bo w normalnych sklepach dziecięcych za jedno body płacę 16zł :sick:

Właśnie. Ostatnio w tesco kupiłam koszulki dla młodego przecenione na 7.50 zł. Świetna bawełna no i śliczne. Cherokee ma rzeczy z naprawdę świetnej bawełny. Taka mięciutka.

POlecam też jak najszybszą wizytę w SMYKU. Wczoraj załapałam się w Katowicach na ostatnie przeceny. Wszystkie ubranka ze starej kolekcji przecenione 70 % . Można spokojnie kupić już coś na lato na przyszły rok. Ja kupiłam parę rzeczy, każda po kilka złotych i przy okazji jeszcze na prezenty.

Aha i zaczęłam kupować Huggisy.Kończymy już pierwsze opakowanie więc mogę conieco powiedzieć. Są co prawda droższe od Pampersów ale u nas się o wiele lepiej sprawdzają. W pampersach kupa ZAWSZE przeciekała. ODkąd pamiętam nie zdarzyło się ani razu , żeby pampers kupę dobrze zatrzymał. Zdarzało się , że w nocy musiałam Wojtka przebierać bo przeciekały też siuśki.
A huggisy jedno i drugie ładnie trzymają. Naprawdę jestem zadowolna i chyba już na zawsze przerzucamy się na Huggisy.

Aha i zaczęłam kupować Huggisy.Kończymy już pierwsze opakowanie więc mogę conieco powiedzieć. Są co prawda droższe od Pampersów ale u nas się o wiele lepiej sprawdzają. W pampersach kupa ZAWSZE przeciekała. ODkąd pamiętam nie zdarzyło się ani razu , żeby pampers kupę dobrze zatrzymał. Zdarzało się , że w nocy musiałam Wojtka przebierać bo przeciekały też siuśki.
A huggisy jedno i drugie ładnie trzymają. Naprawdę jestem zadowolna i chyba już na zawsze przerzucamy się na Huggisy.
No widzisz, a u nas Huggisy są tańsze od Pampersów, do tego to Huggisy częściej przeciekały od Pampersów :-) Są też grubsze i mniej chłonne - moim zdaniem ;-):-)

Zaciągnęłam męża do Tesco i nabyliśmy 3-pak pajacyków za 22 zł i 3 rampersy za 22,50 :-). Ciekawe, że pajace Cherokee są prawie identyczne jak Early Days i tak samo opakowane.

reklama
A ja kupiłam wczoraj córci rajstopki po 5zł:rofl2:. Kilka par oczywiście:-p Do tego skarpetki 5 par za 5zł. Skoczyliśmy z mężem na stadion (w Warszawie). Nie byłam w najlepszym nastroju więc się ostro targowałam, jak nie chcieli sprzedać taniej to odchodziłam i już:-D Wiecie, że do hurtu ubranka dla dzieci sprzedają tam np. bluzki po 3,5zł (te co w sklepie po 15-20zł), kurtki po 7zł itp. :szok::szok::szok: Tylko kupować i sprzedawać na allegro.
rety !!!:szok:
czemu ja nie jestem z Warszawy?:-(:zawstydzona/y::-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry