reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
Agutek, ja dzis jeszcze dokładnie sprawdziłam: białe pajace są po 22 zł za 3 szt, a kolorowe różnie od 34zł do 37zł, ale niestety nie ma duzych rozmiarów:no:,

kupiłam za to bodasy 5szt za 34 zł, a że pani nie wchodził kod, to zeskanowała mi dwa razy koszulkę za 22 zł i zaoszczędziłam 12zł:-p,

kupiłam jeszcze dwie bluzeczki za 11 zł i 14 zł:-)
wszystko cherokee:tak:

Trochę nienajlepszej jakości, ale coś widać:

Załączniki

• DSC00087.JPG
    DSC00087.JPG
    335,1 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00089.JPG
    DSC00089.JPG
    422 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Agutek, ja dzis jeszcze dokładnie sprawdziłam: białe pajace są po 22 zł za 3 szt, a kolorowe różnie od 34zł do 37zł, ale niestety nie ma duzych rozmiarów:no:,

byłam wczoraj w Tesco i też sprawdziłam i jest u nas też tak, że białe za 22zł, kolorowe za 37zł, ale te moje faktycznie są za 49zł, są jakieś inne :tak: m.in. różnią się też modelem bo górę mają jak body, nakładane przez głowę są...a cała reszta kolorowych faktycznie jest za 37zł :tak: problem jest faktycznie z rozmiarówką 18-24 m-ce, największy asortyment jest jednak dla noworodków :sorry2:

znalazłam jednak wczoraj pajace 18-24 m-ce, kolorowe, Disneya
były za 39zł, ale potem na paragonie widziałam, że pani skasowała mi 29zł :-D

kupiłam też dla córci dwa golfiki cherokee, na zimę jak znalazł by zasłaniać szyję :tak:

mąż wyhaczył sobie t-shirta za 9,50zł, a ja dla siebie golf z krótkim rękawkiem przeceniony z 45zł na 13,30 zł:-p minus tylko taki, że okazało się, iż ich rozmiar M jest olbrzymi i liczę, że po praniu golf może się lekko skurczy :sorry2::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry