• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

O jak cudnie Anemonne! Tez nie zauważyłam paczuszki za pierwszym razem :-D

Ja z kolei używam zwykłych światełek takich na choinkę ledowych tylko na baterie. Sa mega wygodne! Mam jedne na przewijaku, drugie koło lozka i jedne w aucie co tez jest super bo jak jedziemy gdzies nocą/wieczorem to z siedzenia sobie pstrykam i widzę mloda a nie musze sie obracać i zapalać tego Górnego światełka. Plus moja córcia uwielbiała sie patrzeć na te lampki jak zahipnotyzowana. No i paczuszka 4-6€ :-D

Z przydatnych gadżetów dla zmotoryzowanych to polecam jeszcze lusterko do samochodu BeSafe Lusterko do obserwacji dziecka w podróży, produkcja: Besafe - Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, meble dla dzieci oraz zabawki edukacyjne - BabyLand montuje sie ma zagłówku i widac swietnie dzieciątko.

Natasza ja nie pamietam juz...moze bedzie na ulotce? A tak w ogole to jeszcze nie urodziłaś a juz chcesz kropelki stosować, chyba ze do banana zamiast nutelli :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, jak jeszcze któraś nie kupiła podkładów poporodowych to polecam Wam z BabyOne. Najpierw kupiłam je a później z Belli. To te z Belli masakra. Ta wata zbila się w środek a bokami krew się lala. A te z BabyOne mają taśmę klejąca i są zupełnie inne. Takie jakby pikowane.

U mnie w pierwszej dobie po cesarce to istna powódź była. Jak jeszcze leżałam to pal licho bo bez gaci i miałam jakiś tam wielki podkład pod tyłkiem. Ale jak już wstałam to hulaj duszo. Jak szłam to za mną było czerwono.

Anulka wlasnie zamierzam zamawiac jutro w aptece wiec juz wiem czego nie brac;) tez kupilam zwyklw nocne Doli. Jakos nie wyobrazam sobie łazenia w tych grubych podkladach;/. W szpitalu ok jakos wytrzymam ale w domu nie wiem;)
Po cc tez tak leci?

Ja miałam w szpitalu takie duże lotniskowe ale teraz w domu to mam zwyczajne always nocne i jest ok.

Kupiłam taka butelkę Calma macie jakies doświadczenie z nią ? Podobno ten smoczek działa jak pierś i leci mleko dopiero jak ssak stworzy podciśnienie. Robię tak że w ciagu dnia przynajmniej jedna porcje odciągam i wytedy w nocy jededno karmienie robi Ka :) no i mozna z domuneyskoczyc na chwile :) ImageUploadedByForum BabyBoom1427573524.914341.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427573524.914341.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427573524.914341.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 86
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry