Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kocyk ten zakupiłam kiedyś w Lidlu, teraz jeszcze poluję na taki gruby, bo ten jest z tych cieńszych.
a Was tylko zanudziłabym
.Ja jeszcze nie kupiłam, mam upatrzony, ale sprzedawca na Allegro ma urlop do 17 sierpnia, więc zaraz jak wróci to zamówięConcita też mam 1 komplet w żyrafki.
Nice-girl rzeczywiście zaszalałaś. Cudny komplet.
Zobacz załącznik 271203
To dzisiaj wygrzebałam w ciucholandzie, bo miałam chwilę wolnego a przechodziłam obok więc wstąpiłam , zobaczyłam i kupiłam. Szkoda, że nie miałam więcej czasu to pochodziłabym jeszcze. Kupiłam za jedyne 2zł :-)
Zobacz załącznik 271205
A to polarowy pajacyk, cieplutki. Zakupiony w H&M.
Zobacz załącznik 271206
A to dresowe spodenki , również z H&M.
Zobacz załącznik 271208
A taki mamy śpiworek do wózeczka dla malucha. Jest pod kolor wózka:-)
Zobacz załącznik 271209 Kocyk ten zakupiłam kiedyś w Lidlu, teraz jeszcze poluję na taki gruby, bo ten jest z tych cieńszych.
No to porobiłam trochę fotek. Jakość może nie najlepsza,ale to z telefonu robione. Mam jeszcze dwie siatki ciuszków,ale pokażę jak już ładnie ułożę w komodzie, która będzie poskładana w piątek! Do tego pochwalę się też później łożeczkiem. W sumie gdybym chciała Wam wszystko pokazać co chcę- to chyba musiałabym dzień i noc fotografować to wszystkoa Was tylko zanudziłabym
.